Windows - PHP Termisk Print Client-Side

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en Epson Termisk printer, model TM-T20, som jeg konfigurerer for kunder.


Vores webserver er en linux-server, og klientmaskinerne er Windows-maskiner.


Er det muligt med php at direkte kontrollere den termiske printer, der er knyttet til klientcomputeren?


Jeg har kigget på javascripts window.print (), men det er ikke, hvad jeg vil, om muligt vil jeg omgå udskriftsdialogboksen.


Tak,
Tony

Bedste reference


Nej, PHP har absolut ingenting at gøre med klientens printer. Hvis printeren var fastgjort til maskinen, kører PHP-scriptet (dvs. serveren), der kan være noget, du kan gøre. Som det er PHP sender kun tekst til klienten. Derefter skal klientens browser og printersoftware håndtere det.


Alternativt kan du, hvis Windows-feltet kørte en printerserver, udsætte printeren, som PHP kunne tale med over netværket, tale direkte til printeren. Men det ville ikke være et normalt PHP-server/klientforhold længere.

Andre referencer 1


print fra php er ikke så nemt, de fleste web apps jeg har set generere en pdf og og klienterne udskriver det.


kig på http://www.vendhq.com/de laver et salgssteds-app til butikker, og har noget, du skal downloade og installere for at udskrive til dockets via en kvitteringsprinter. det kan give dig lidt inspiration [1]

Andre referencer 2


Jeg har gjort netop dette før. Det var ret vanskeligt at bruge en ubuntu-server på arbejdspladsens LAN og en termisk printer på en anden ubuntu-computer i fragtområdet. Denne computer kørte en php-tjeneste, der lyttede til en port og var hovedløs, gemmer sig inde i kabinettet.


Virksomhedens interne web php-applikation på LAN-serveren ville koordinere med deres e-handel og UPS.com for at udskrive en forsendelsesetiket. Jeg har glemt, hvordan UPS sendte det, men vi brugte imagemagik til at finjustere det endelige billede til den perfekte pixel bredden. Så vil LAN-serveren oprette forbindelse til målets php socket server, og den ville sende de korrekte kommandoer til seriel port , som printeren var forbundet til, sammen med billeddataene.


At kalde den løsning madhatterey er en underdrivelse ... men det var helt fantastisk at have etiketter vises magisk efter 'forsendelse' en ordre. Ingen udskriftsdialog eller noget. Billigste løsning er at få en Atom-boks, der kan køre Ubuntu og få en printer med en ppd-fil, der virker. Så kø det bare ordentligt. Samme koncept som fjernudskrivning i Linux.


Du kan muligvis gøre udskrivningsforespørgslen fra en websides AJAX-anmodning og behøver ikke den ekstra infrastruktur (eller målcomputers php socket server).