Windows licens til webudvikler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skal teste min hjemmeside på Windows, nu og i fremtiden. Jeg har endnu ikke Windows. Jeg skal bare bruge softwaren, men husk ikke at købe hardware for at få softwaren. Hvad er den billigste etiske måde at gøre dette på?


Nogle muligheder:  • Køb en brugt computer på eBay. Kan jeg opgradere til fremtidige versioner af Windows, hvis jeg også opgraderer hardwaren, herunder alt andet end harddisken? Jeg overvejer en boks på $ 100 på eBay med Windows XP Pro.

  • køb Windows XP Pro (ca. $ 140 på eBay), og betal for opgraderinger som tiden går forbi.

  • brug en skærmoptagelsestjeneste på internettet. (Disse er enten for dyre eller giver ikke nok kontrol, i min erfaring).UPDATE: Jeg købte en forseglet version af XP Pro fra en forhandler på Amazon.

Bedste reference


VMWare Server er tilgængelig gratis og er tilgængelig til Linux. Du skal stadig betale for Windows, men du behøver ikke have ekstra hardware.


Også overveje at ud over XP, kan du også prøve at prøve på Vista og Windows 7. Virtualisering er en god måde at gå her.

Andre referencer 1


En anden gratis løsning er VirtualBox, fra Sun, som er i stand til at installere på Windows XP Home (hvilket VMWare Server IKKE vil). Måske ikke hvad du har brug for, du er ikke-Windows, men i hvert fald er det en anden mulighed. [1]

Andre referencer 2


Et hjem Windows-licens koster kun så meget, hvis du køber en krympefil kopi. Den version, der er bundtet med nye pc'er (OEM), er meget billigere. Hvis du er villig til at købe hardware som du siger, kan prisen på Windows-licensen være så lille som $ 25 af den samlede pris.


For $ 299 kan du få en god netbook; Denne har 160 GB harddiskplads, Windows XP Home, 1 GB hukommelse og er meget hurtig til web browsing (jeg har også kørende SQL Server til test på en opgraderet til 2 GB). Hvis opløsningen bliver et problem (1024x600) Bare tilslut en ekstern skærm. Som en bonus er det en lille maskine, så det tager ikke meget plads som et andet skrivebord.


EEE 900HA XP [2]

Andre referencer 3


Som nævnt, kan du få Microsoft gratis VPC Image. Derefter konverterer du dem til VMWare Images (serverversionen er gratis) med VMware vCenter Converter [3]

Andre referencer 4


Download Virtual PC: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b07c9ef0-265a-4237-ae3b-25bc8937d40fu0026amp;displaylang=en[4]


og brug dette:


http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7c2b5317-a40f-4e86-8835-d37170c5923eu0026amp;displaylang=en[5]


Rediger: Og hvis du ikke har Windows, kan Virtual PC arbejde på Wine.

Andre referencer 5


browsershots.org skal fungere for grundlæggende behov, selv om det bare viser, hvordan det ser ud, ikke nogen af ​​funktionaliteten. [6]