c ++ - Hvorfor forsvinder båndinterfaceet, når jeg ændrer størrelsen på mit appvindue vandret?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg ønskede at vedtage Ribbon UI til mit nye projekt, jeg ved, at det måske fokuserer mere på WoW-faktoren end den sande brug af et bånd, der skal erstatte værktøjslinjens rod. Men da jeg begyndte at spille rundt med at ændre størrelsen på vinduet, tjekke nogle af funktionerne i forbindelse med automatiseret skalering. Efter at have krympet vinduet end en minimumsbredde i størrelse, forsvandt Ribbon UI netop, jeg troede endda, at dette måske ikke eksisterede i kommerciel software, der allerede har vedtaget Ribbon UI. Maling ser ud til at lide af det samme problem, ved ikke, om Office 2007 eller 2010 også er plaget af det samme problem.

Bedste reference


Maling og de andre indbyggede Windows-applikationer bruger det naturskønne Ribbon API, som Microsoft nu indbefatter i OS for alle udviklere at bruge. Det er sandsynligvis det samme som du bruger til dit projekt. Microsoft Office bruger proprietære båndkontroller, opfundet af Office-teamet internt. Det forklarer forskellen i adfærd. [1]


Og ja, det chokerer mig næppe, at båndet forsvinder helt, når du gør vinduet for lille for at det kan vises. Eye candy har den måde om det. Overvej at båndet ikke er meget nyttigt eller funktionelt, når der ikke er nok plads til at vise sin massive buffet af muligheder. Du kan se, at det forsøger til at krympe sig ned så meget som muligt, men du kan bare ikke passe 10 pund i en 5 pund taske. Skjul det hele ser ud til at være lige så elegant en mulighed som noget andet .

Andre referencer 1


Dette er angivet i Ribbon-retningslinjerne, side 76, linjer 1026-1027: [2]   Retningslinjer for brugervejledning til Microsoft® Office Interface

   Retningslinjer for licensering af Microsoft Office-brugergrænsefladen

  
  BESTEMMELSE AF GRUPPE KOMBINATIONER FOR RIBBON RESIZING

  
  13. Hele båndet skal helt forsvinde, når applikationsvinduet er mindre end 300 pixels bredt eller 250 pixels højt for at give mere plads til visning af dokumentet.Derfor er svaret på dit spørgsmål om hvorfor det gør det: det forsøger at følge reglerne.


Hvad skal du gøre med et bånd, der dækker hele dit vindue?