c + + - Hvorfor er vinduet Captions Black og Buttons rammeløse nogle gange under fejlfinding

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemNår fejlsøgning vises, vises mine Windows Win32 Applications-vinduer og dialoger nogle gange (sjældent) ikke i den valgte Windows-skema, men snarere reduceret eller brudt:


Indtast billedbeskrivelse her


Vinduets billedtekster er alle sorte (i stedet for blå eller sølv) og uden nogen skygge. Knapperne har ingen knapform ('Abbrechen' i skærmbilledet). Den sorte bar i den nederste halvdel er en vindues fremdriftslinje. Det viser ikke nogen fremskridt, når dette sker.


Skærmbilledet (detaljer i midten gråtonede) blev taget fra en 64-bit applikationsfejl under Visual Studio 2010 på XP SP3 x64 og en 10 GB maskine. Det var masser af RAM (nogle GB) reservedele.


Har nogen en anelse om årsagen? Jeg gør aldrig tegning uden for klienten eller noget.


EDIT: Symptomet forekommer kun, når Visual Studio Debugger er blevet knyttet til programmet. Men selvom applikationen er fjernet fra debuggeren, forbliver problemet. Det sker ikke, når programmet startes uden fejlfinding.

Bedste reference


Der er mindst to muligheder. 1. Du bruger en anden 'temmotor' end den oprindelige XP, f.eks. Clearlooks osv. Disse motorer følger muligvis ikke altid med alle ting debuggere, de kan lade deres meddelelsespumpe være upumpede på noget implicit antaget (i debugger) punkt , og så tegner tegningen bare. Samme ting sker ofte, når du bruger nogle virtuelle skrivebordsadministratorer på Windows, Windows Vinduesleder er simpelthen for hardwired ..

 2. Selv 32bit-programmer i 32bit-vinduer kan løbe tør for håndtag, hvilket resulterer ofte i, at Windows begynder at blive gengivet med 'Fixedsys' -typen. Din ansøgning viser kun symptomer for temahåndterede portioner, hvilken type indikerer muligheden nr. 1 igen.Prøv at inspicere relevante Windows med WinSpy og Process Explorer, uhensigtsmæssige mængder af tildelte ressourcer kan antydes, hvilken slags sult der foregår.

Andre referencer 1


Har du installeret SP1 til Visual Studio 2010? Jeg har ikke haft dette problem endnu, men ved, at SP1 fik mange problemer med VS2010.


Den anden ting, jeg ved, er, at WinXP x64 (som stadig er sp2 og ikke 3 btw) ikke altid spiller godt. Det understøttes heller ikke som x86-versionen. Win Vista og 7 x64 giver mulighed for meget glattere drift. (Jeg har haft nogle dårlige erfaringer med XP x64 selv)

Andre referencer 2


Vi støder på denne slags problemer. Faktisk skyldtes det vores antivurus (ikke sikker, men jeg tror, ​​det var McAfee Viruscan i øjeblikket).

Andre referencer 3


Jeg læste om sådanne symptomer (for et stykke tid siden), så jeg googlede det igen og fandt forummet.
Der ser ud til at være et problem med nogle NVIDIA-drivere på WinXP-64. Også nogle mennesker kunne slippe af med problemet ved at reducere hardwareaccelaration.


Du kan selv læse følgende forum (5 sider) og afgøre, om det gælder din situation.


http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=67608[2]

Andre referencer 4


For at håndhæve visuelle stilarter i din ansøgning skal du sørge for at ringe til det, før du kører dit vindue, som dette:


static void Main() 
{ 
  Application.EnableVisualStyles(); 
  Application.Run(new Form1()); 
} 


Jeg har haft det samme problem der skete før, især når du bruger 3rd party-komponenter, der bruger deres egne stylingsmetoder som Infragistics eller ComponentOne