mål c - Betragtes det som dårlig praksis at skrive Windows-applikationer ved hjælp af GNUStep?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne begynde at udvikle til Windows, men jeg vil bevare nogle af mine rammer, jeg har brugt sammen med NSFoundation. Jeg vil bygge dem på Windows ved hjælp af GNUStep og måske skrive hele applikationen ved hjælp af GNUStep.


Ville det betragtes som dårlig praksis?

Bedste reference


Hvis jeg skulle installere apps på Windows, bruger jeg GNUStep, CocoaTron eller noget andet, jeg kunne finde, som lader mig undgå .NET eller Win32. Jeg kan endda afvikle Qt, hvis jeg skulle.

Andre referencer 1


Når jeg taler for mig selv, foretrækker jeg Cocotron over GNUStep. En Cocotron ansøgning er selvstændig, der findes udelukkende i sin egen undermappe under C: \ Program Files. Det ser også ud og virker mere som en indbygget Windows-app. En GNUStep-applikation kræver en fuld installering af hele GNUStep-miljøet og blander sig ikke rigtig godt - det ser ud og virker ligesom det, en * nix-app, der sker med Windows. Alt i alt tror jeg, at Cocotron giver en bedre slutbrugeroplevelse. [1] [2]


På den anden pote kan GNUStep-udviklerværktøjerne køre på Windows, mens Cocotron kræver, at en udvikler arbejder helt i Xcode og krydser kompilering for at producere en Windows (eller anden ikke-Mac) binær. Uanset om det tæller som et pro eller en con, afhænger det af, hvor meget du kan lide Xcode.