python - Installer SendKeys fra kilde i Pydev (Windows)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDen eksekverbare installatør på http://www.rutherfurd.net/python/sendkeys/#version-history er blokeret af min firmas firewall, så jeg forsøger at installere fra kilde. Aldrig gjort det før. [5]


Forsøgte at kopiere kildeindholdet til C: \ Python26 \ Lib \ site-packages \ SendKeys-0.3 og pege på mappen som et eksternt bibliotek i Pythonpath-ejendommen i mit Eclipse Pydev-projekt. Stadig får en 'ImportError: No module named SendKeys'.


Udover SendKeys.py har mappen også en setup.py, som jeg forsøgte at køre, og en \_sendkeys.c, som jeg aldrig lavede sammen. Jeg føler, at jeg mangler nogle 'installer' trin, men jeg ved ikke hvordan man gør det og kunne ikke finde det online.


Eventuelle tips eller peger er værdsat.

Bedste reference


setup.py har brug for en kommando. Kør setup.py install.

Andre referencer 1


Jeg ved, at dette er gammelt, men det lykkedes mig at få det til at fungere selv, og det tog mig en god tid at sortere det ud.


Så som reference er her hvad du skal gøre for at oprette dit system for at kompilere fra kilden (du kan nå dit mål på andre måder, men jeg anser det som det nemmeste): 1. Installer mingw (installer det herunder gui). Afslut installationsprogrammet, klik på Fortsæt.

 2. Vælg base og gcc og installer dem fra gui-installatøren.

 3. Tilføj <mingw-install-dir>in til din vej.

 4. Opret filen Lib \ distutils \ distutils.cfg med indholdet [6] i din pythoninstallationskatalog (eller virtualenv).


  [build]
  compiler=mingw32
  

 5. For python < 2.7.6, i din python-mappe, fjern alle forekomster af -mno-cygwin fra filen cygwinccompiler.pyEndelig download downloadkeys (jeg fik det herfra siden det officielle websted var nede, da jeg prøvede), pakke ud, cd, og kør python setup.py installer [8]