windows - Hvordan ændrer du avancerede udskrivningspræferencer via .NET?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger .NET Printing namespace til at udskrive et dokument til fil via en Postscript printer som følger:  • Opret forekomst af. NET System.Drawing.Printing.PrinterSettings klassen

  • indstil PrinterName, PrintFileName og DefaultPageSettings (PaperSize, PrinterResolution osv.).

  • Opret en forekomst af klassen PrintDocument og tildel eksemplet PrinterSettings

  • Indtast Print -metoden, som kalder min brugerdefinerede håndterer til udskrivningHvis det er muligt, skal jeg også programmatisk ændre printerspecifikke indstillinger også. Hvis jeg højreklikker på printeren (i Windows 7) og vælger ' Udskriftsindstillinger ' derefter ' Avanceret ... ' Jeg har følgende muligheder:


Document Options
--PostScript Options
----PostScript Output Option
----TrueType Font Download Option
----PostScript Language Level
----etc.
--Printer Features
----PDF Settings
----PDF Compatibility
----EmbedAllFonts
----etc.


Er der en måde at indstille (eller i det mindste bekræfte) disse brugerdefinerede egenskaber via .Net? Hvis ikke, er der en anden måde (f.eks. Gennem registreringsdatabasen ... selvom jeg ikke fandt disse muligheder der)?


Tak

Bedste reference


Desværre tror jeg ikke, du kan gøre det. De avancerede indstillinger, du ser, er en del af PostScript-printerdriveren, der følger med Windows. Disse er beregnet til at blive ændret af slutbrugeren og er en del af driverens private indstillinger. PostScript-driveren indeholder en plug-in interface, som du kan få adgang til API'er og foretage ændringer til alle disse indstillinger. Se disse links - http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff561832\%28v=VS.85\%29.aspx, http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff563612 \% 28v=VS.85\% 29.aspx. [11] [12]


Hvis du kan fortælle mig, hvilken type printerindstillinger du vil ændre, kunne jeg give yderligere input. For eksempel er det muligt at ændre indstillinger, der er i den offentlige devmode af en printerdriver (f.eks. Orientering, papirstørrelse osv.).