c # - Kunne ikke indlæse fil eller samling CDO

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har .NET-projekt, der bruger CDO ActiveX. Everyhting fungerer fint på Windows Server 2003, men når jeg flytter projektet til Windows 2008 får jeg en fejl nedenfor. Er dette fordi CDO ikke er tilgængelig på Windows 2008? Hvordan kunne dette løses?


Error: Could not load file or assembly 'Interop.CDO, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format., 
StackTrace    at MailBotConsole.ServiceClass.ProcessEmail(String email)

Bedste reference


Dette System.BadImageFormatException opstår, når en 64 bit samling forsøger at indlæse en 32 bit samling (eller omvendt). Jeg tror, ​​at dit flyt fra 2003 -> 2008 også medførte en ændring i arkitekturen. Sørg for, at dit projekt matcher byggemålet for den refererede enhed eller forsøg at bygge som AnyCPU

Andre referencer 1


Jeg havde det samme problem, når du skifter fra et 32bit win xp-miljø til en Windows 7 64 bit. Jeg ønskede at give min løsning til alle andre, der havde et lignende problem, tilbragte timer før jeg fandt ud af det.


Jeg havde læst, at jeg havde brug for at skifte min Active Solution Platform til at bygge i x86-tilstand, men det gjorde ikke problemet. Det viser sig, at jeg kunne forlade min platform til enhver CPU og i min applikationsbassin under avancerede indstillinger sikre .net-rammen var korrekt (i mit tilfælde måtte jeg skifte det fra 4,0 til 2,0), og jeg var nødt til at tænde 'aktiver 32-bit applikationer', som blev sat til falsk.