Amazon EC2 + Windows Server 2008 + Memcached=hvordan?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi opbygger et system, der vil være til stor nytte af en distribueret caching-mekanisme, som Memcached. Men jeg kan ikke få mit hoved omkring konfigurationen af ​​Memcached-dæmoner og klienter at finde hinanden på et Amazon Data Center. Opstiller vi manuelt IP-adresserne for hver memcache-instans (de vil ikke være dedikeret, de vil køre på webservere eller arbejdsbokse) eller er der en automagisk måde at få dem til at snakke med hinanden? Jeg kigger på Microsoft Windows Server App Fabric Caching, men det ser ud til, at enten en fildeling eller et domæne skal fungere korrekt, og jeg har hverken i øjeblikket ... givne interne IP-adresser er forbigående på Amazon, jeg undrer mig over hvordan du kommer omkring dette ...

Bedste reference


Jeg har ikke konfigureret en klynge af memcached-servere før, men Membase er en løsning, der kunne fjerne al den smerte, du oplever med memcached. Membase er grundlæggende gemcached med et persistenslag nedenunder og leveres med stor cluster management software. sammen er lige så let, da alt hvad du behøver at gøre er at fortælle klyngen hvad den nye nodes ip-adresse er. Hvis du allerede har en ansøgning skrevet til Memcached, vil den også fungere sammen med Membase, da Membase bruger Memcached-protokollen. Det kan være værd kigger på.

Andre referencer 1


Jeg tror, ​​at du kunne oprette en elastisk ip i EC2 for hver af de felter, der indeholder dine memcached-servere. Disse elastiske ips kan dynamisk kortlægges til ethvert EC2-tilfælde. Derefter bruger dine memcached klienter bare de elastiske ips, som om de var statiske ip-adresser.


http://alestic.com/2009/06/ec2-elastic-ip-internal[1]

Andre referencer 2


Som du syntes at have opdaget, er Route53 almindeligt anvendt til disse opdagelsesformål. Til din specifikke brugstilfælde vil jeg dog bare bruge Amazon ElasticCache. Amazon har både memcached og redis kompatible versioner af ElasticCache, og de styrer infrastrukturen for dig, herunder at give dig et DNS-indgangspunkt. Også til styring af ting som asp.net session state, kan du overveje denne artikel på DynamoDB session state provider. [2] [3]


Generel tommelfingerregel: Hvis du udvikler en ny app, så prøv at udnytte hvad skyen giver vs. bygge den, det vil gøre dit liv enklere.