Hvilken C Compiler anbefaler du til Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvilken C Compiler anbefaler du til Windows (Ikke C ++, C ANSI)


Relaterede:  • c compiler til Windows

  • C/C ++ Compiler til Windows


Bedste reference


Mingw [3]


Ledig. Åben kilde. GNU. Kompilerer indbyggede Windows-binære filer. Kan ikke blive meget bedre end det.

Andre referencer 1


Visual Studio.


God compiler, fantastisk miljø og en fantastisk debugger alt i en pakke. Den udtrykte udgave er en gratis download. [4]

Andre referencer 2


Pelles C er bedre end nogen af ​​de ovenstående anbefalede til C99 overholdelse, og imho, hvis du skal kode i C, er det bedre at få en compiler, der understøtter den nuværende standard. Pelles C er baseret på LCC og er et komplet udviklingsmiljø for Windows (ressource linker, projektledelse, værkerne). Det er min C-kompilator, der vælges på grund af dens fokus på overholdelse af c99-standarden, og det giver bestemt et mere komplet udviklingsmiljø for Windows, end du kommer til at komme med gcc. [5]

Andre referencer 3


Her er nogle:  • Borlands C ++ Explorer (gratis udgave): http://www.turboexplorer.com/cpp (Borland compilers er ANSI C-kompatible, AFAIK)

  • Microsoft Visual C ++ Express Edition (gratis): http://www.microsoft.com/express/vc/(ikke så sikker på, at den fuldt udbyggede ANSI C-kompatibilitet er tilgængelig)

  • For open source, prøv MinGW: http://www.mingw.org/(ANSI C-kompatibel, også)


Andre referencer 4


Jeg kan godt lide LCC for Win32 til strengt C-kompilering. Det er gratis til ikke-kommerciel brug.
http://www.cs.virginia.edu/~lcc-win32/[6][7][8][9]

Andre referencer 5


Hvis du leder efter ydeevneoptimering, gå med en Intel-kompilator. Det er dyrt, selvom. [10]


Af den måde skal den producere optimeret kode, som også er optimeret til AMD-maskiner.

Andre referencer 6


Jeg foretrækker at bruge gcc med cygwin.

Andre referencer 7


Hvis du ser på et open source-projekt, vil jeg anbefale at bruge en frit tilgængelig (og fortrinsvis open source) compiler. Jeg klipper mit hoved lidt ved nogle open source-projekter Jeg har set, at der er brug for visuel C ++ * til at kompilere på Windoze ...


Jeg ville bruge MingW som andre har foreslået. Det er ikke særlig venligt (eller ligefrem at downloade for den sags skyld), men jeg er ganske sikker på, at du kan sætte Eclipse C IDE oven på det, som ville hjælpe meget. [11] [12]]]


Jeg har aldrig brugt Open Watcom, men det ville være en anden mulighed af samme grunde. (Faktisk har jeg et lille C ++-program, jeg skriver i Linux for øjeblikket (med wxWidgets), som jeg kommer til at porte til windows som Nå, og jeg kan give Open Watcom en prøve samt MingW og se, hvad der var en mere behagelig oplevelse.) [13]


* Ja, okay, jeg antager, at du kan bruge den eksakte udgave, hvis forfatteren har sat det op, så du kan klare det.

Andre referencer 8


Personligt, MingW bruger kode :: Blokke til IDE. [14] [15]

Andre referencer 9


gcc er et bedre valg end visuel C ++ til C99 compliance. C99 har meget flotte funktioner som variabel argument makro og variabel længde array. gcc understøtter dem, men ikke Visual C ++.

Andre referencer 10


Hvis det kun er en kompilator du er, bruger jeg gcc installeret med cygwin. Du vil også have den ekstra fordel ved hundrede andre gnu udils til din rådighed.


Forudsat at du også vil have en fuldblæst IDE, så anbefaler jeg stærkt at tage et kig på Eclipse CDT projektet. http://www.eclipse.org/cdt/[16]  CDT-projektet (C/C ++ Development Tools) giver et fuldt funktionelt C og C ++ integreret udviklingsmiljø (IDE) til Eclipse-platformen. Funktionerne omfatter: support til projektoprettelse og styret opbygning til forskellige værktøjskæder, standard build, kildenavigation, forskellige kildekendskabsværktøjer, såsom type hierarki, opkaldsdiagram, inkluderer browser, makrodefinitionsbrowser, kodeditor med syntaxfremhævning, foldning og hyperlink navigation, kildekode refactoring og kode generation, visuelle fejlfinding værktøjer, herunder hukommelse, registre og disassembly seere.


Andre referencer 11


Hvilken kompilator der bruges, afhænger meget af feltet. For eksempel, i indlejret, har jeg set masser af Metrowerks og Intel. Nogle butikker bruger gcc eller bruger stadig Borland C ++. Andre bruger VC ++.


Den største fordel for VC ++ er dens noget gode integrerede IDE. Men deres compiler og support til standarden er ikke så god som den, der leveres af andre leverandører.


Som andre har foreslået, anbefaler jeg for ANSI C99 at bruge MinGW med Eclipse CDT eller Pelles   C. Begge disse er open source.

Andre referencer 12


Åben Watcom C/C ++ - http://www.openwatcom.org/index.php[17]

Andre referencer 13


Dev C ++ er også god. Den leveres med gcc ved bagsiden. Men projektet er nok død nu.

Andre referencer 14


Du kan prøve mirakel-C. Jeg foretrækker mingw + vim eller Visual Studio, men jeg har prøvet mirakel-C, og det var ikke dårligt.