Python Windows: korrekte virtualenv stier

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er ny til virtualenv og ikke sikker på, hvordan man opretter stier. Mine stier er blevet sat til noget som dette:


PYTHONPATH=C:Python27
PYTHONSTARTUP=C:Python27Scriptsstartup.py
PATH=\%PYTHONPATH\%;...;\%PYTHONPATH\%Scripts


Skal jeg fjerne disse stier for virtualenvs aktiver script for at fungere korrekt? Hvis jeg kan holde mine stier så hvordan kalder jeg scripts for en env, når den er aktiveret? Skal jeg ringe script ved at køre dem eksplicit med python.exe i stedet for simpelthen at skrive scriptnavnet alene?


python myscript.py


Ikke sikker på hvordan man håndterer stierne, og jeg vil sætte pris på lidt vejledning.

Bedste reference


For det første har du dine stier galt. PYTHONPATH fortæller Python, i hvilke mapper der skal kigge efter Python-moduler, og normalt lægger du ikke Pythons installationsmappe i det. For at holde Pythons installationsmappe er der forskellige miljøvariabler, der hedder PYTHONHOME. Så i stedet for PYTHONPATH=C:Python27 skal du have PYTHONHOME=C:Python27. Du skal ændre PATH variablen for at bruge PYTHONHOME i overensstemmelse hermed.


Sådan angiver du miljøvariabler, når du arbejder med virtualenv ; du behøver ikke at gøre noget, fordi virtualenv gemmer originale værdier, når det er aktiveret, ændrer miljøvariabler, der skal ændres, og genopretter derefter de oprindelige værdier, når de er deaktiveret.


Du kan kigge på Brug af Python på Windows [9]

Andre referencer 1


Tror du er fint, bare fortsæt med virtuel-env, (følg docs), men husk at du skal bruge cmd shell (INGEN PUNKT OG KLIKKER !!) tog mig et stykke tid, før jeg indså, at ...


Når du har aktiveret og installeret hvad du vil i den virtuelle env ,, du påberåber scripts af 'python scriptname'