Sti for lang fejl ved opbygning af en vindues azurblå tjeneste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har forsøgt at udgive min tjeneste til vinduer azurblå. Tjenesten består af en enkelt webRole, men jeg har tilføjet ekstern login funktionalitet offentliggjort det og bygget det et par gange, og nu er det pludselig det ikke vil opbygge. Grunden til, at det er, er det


Detaljer nedenfor:

'Fejl 56 Den angivne sti, filnavn eller begge er for lange. Det fuldt kvalificerede filnavn skal være mindre end 260 tegn, og bibliotekets navn skal være mindre end 248 tegn. C: \ Programmer (x86) \ MSBuild \ Microsoft \ Cloud Service \ 1.0 \ Visual Studio 10.0 \ Microsoft.CloudService.targets 202 5 FileSystemCreator '


Jeg har gået på alle fora, jeg har brugt CSPack kommandolinje til at pakke den service, der er fint, men jeg har svært ved at konfigurere certifikatet til ekstern desktop-forbindelse, og jeg vil gerne benytte denne funktion som jeg er at skabe nogle hjemmesider i onStart-arrangementet, og jeg vil gerne kigge ind i IIS. Nogle Microsoft-medarbejdere er enige om, at dette er en fejl, og de har lovet at løse dette problem, se post. Jeg bruger VS2010, og jeg ved ikke hvordan Løs denne fejl. [6]


Kan nogen behage hjælp, eller pege mig til et sted, hvor jeg kan få hjælp.

Bedste reference


Jeg løb ind i det samme problem med en ny løsning.


Bemærk, at fejlen, i modsætning til Eugenio Pace 's svar, antyder, opstår kun ved implementering til Azure (og ikke når du kører projektet i Azure Compute Emulator).


Prøv at tilføje følgende linje til den første ejendomsgruppe i din Windows Azure Visual Studio Project-fil (* .ccproj):


<ServiceOutputDirectory>C:Azure</ServiceOutputDirectory>


Det efterfølgende skråstreg (for hvilken vej du vælger) synes at være nødvendig. Denne mappe slettes hver gang du opretter en pakke, hvis den eksisterer.


Denne indstilling synes at omdirigere arbejdsmappen til pakken til en kortere basisvej, hvilket forhindrer sti for lang fejl.


Kredit går til: http://govada.blogspot.com/2011/12/windows-azure-package-build-error.html[7]

Andre referencer 1


Måske er den lokale mappe, der bruges til at lagre midlertidigt udviklingsmateriale, for lang. Se Windows Azure - Løsning 'Stien er for lang, efter at den er fuldt kvalificeret' Fejlmeddelelse. [8]

Andre referencer 2


Jeg havde også dette problem, når jeg installerede et Node.js-projekt til Azure.


For at fikse det, måtte jeg ændre mine 'TEMP' og 'TMP' brugermiljøvariabler til noget kortere end deres standardværdier.


I mit tilfælde pegede de som standard på\% USERPROFILE\% \ AppData \ Local \ Temp, og ændrede dem til C: \ Temp løst det.


Sørg for, at du genstarter Windows efter.

Andre referencer 3


Den bedre løsning kan være at skabe et symbolsk link til din projektmappe. Dette kræver ikke at flytte filer eller ændre systemvariabler. Åbn kommandoprompten som administrator og kør dette:


mklink /D C:Dev C:UsersdanzoSourceWorkspaces


Selvfølgelig kan du ændre 'C: \ Dev' til hvad du vil have det, og du skal ændre den længere vej over til rodmappen i din soltions/projects folder.

Andre referencer 4


Samme problem er sket med mig, når jeg prøver at pakke et Umbraco-projekt til Azure (https://github.com/WindowsAzure-Accelerators/wa-accelerator-umbraco/wiki/Deployment), fandt jeg løsningen er at: Kopier og omdøbe den lange - navngiv sti og mappe til 'C: \ someshortnavn'.


(løsning blev foreslået af denne: link) [9]

Andre referencer 5


Jeg prøvede alle ovenstående 2 fremgangsmåder:


-change TEMP og TMP miljøvariabler


- <ServiceOutputDirectory> sti


og fungerede ikke.
I mit tilfælde var jeg nødt til at flytte hele projektet til en kortere vej C: \ og arbejdede.
Jeg bruger W7 og VS12.

Andre referencer 6  Når du kører en skygtjeneste på udviklingsmaterialet, bruger udviklingsmaterialet en midlertidig mappe til at gemme et antal filer, herunder lokale lagringssteder, cachelagrede binære filer, konfiguration, diagnosticeringsoplysninger og cachelagret kompileret webstedindhold.

  
  Som standard er denne placering: C: \ Users \\ AppData \ Local \ dftmpKredit går til Jim Nakashima fra Microsoft:
https://blogs.msdn.microsoft.com/jnak/2010/01/14/windows-azure-resolving-the-path-is-too-long-after-being-fully-qualified-error-message/[10]


For at ændre den midlertidige mappe skal der oprettes en user environmen t-variabel:


Det hedder \_CSRUN\_STATE\_DIRECTORY


Giv det en værdi af kort navngivet mappe som:


c:AzureTemp


Glem ikke at genstarte Visual Studio for at få miljøvenlig variabler til at blive læst igen


Det fik mange kompileringsproblemer!