Udvidelse af Windows-søgning indeks med en filterhåndterer, der arbejder med et brugerdefineret filformat ved hjælp af C #/.NET

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr det muligt at udvide Windows Search Index med en filterhåndterer, der arbejder med et brugerdefineret filformat i .NET/C #?


Jeg vil have, at indekseringen skal fungere for nogle brugerdefinerede filtyper. For nogle brugerdefinerede filformater skal jeg implementere et filter eller ejendomshandler for at få filindhold og egenskaber indekseret.


Jeg googled det for at få nogle prøver relateret til det, men jeg kunne ikke finde noget nyttigt. Selv om jeg fik en artikel fra msdn, der taler om at udvide indekserne til windows.  Windows Search Developer's Guide - Udvidelse af indekset [1]Kan nogen hjælpe mig med at komme i gang?

Bedste reference


Det skal du ikke gøre.


Ikke fordi jeg siger det, men fordi Microsoft gør MSDN: IFilter-grænsefladen. [2]


Et citat :  Vigtigt I Windows 7 og senere er filtre, der er skrevet i administreret kode, eksplicit blokeret. Filtre SKAL skrives i indbygget kode på grund af mulige CLR-versionsproblemer med den proces, som flere tilføjelsesprogrammer kører i.Hvis du beslutter dig for ikke at bruge Windows 7, kan du stadig bruge en af ​​implementeringsrammerne som iFilterCode til at lave en. Men det bliver nødt til at gå igennem Interop hele tiden, hvilket er et ret anstændigt hit i fart. [3]

Andre referencer 1


Jeg tror, ​​at Acrobat leverer en iFilter-grænseflade, og jeg kan bruge det til at søge inde i PDF-filer ved hjælp af MS SQL Server Full-Text-Search.