cross platform - skriver en abstrakt kode til windows og nettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg håber dette er ikke et dumt spørgsmål:


Jeg spekulerer på, om der er en måde at opbygge en webklient på og en Windows-skrivebordsklient (som ser det samme ud og tilbyder de samme funktioner) med samme kode (ikke bare samme sprog), i det mindste til et bestemt punkt - med andre ord at have en abstrakt kode, der passer til webserveren og windows?


Tak!

Bedste reference


Du bør se på Adobe 's FLEX, du kan have samme klasser/layout til begge webapps (køre under Flash) og desktop app (køre under AIR). Den eneste forskel vil være i hovedfilen, du får en for hver flash og air app. (Resten af ​​kode vil kunne kompileres i en SWF, også huske på, at du skal bruge samme funktionaliteter til både web og skrivebord) [2]

Andre referencer 1


Jeg tror, ​​at Java kan gøre, hvad du vil, med mindre ændringer, så den kan køre som et fuldt blæst desktopprogram vs. en Java-applet.


En ting du skal gøre er at sikre, at din app til main er meget lille (dvs. kun ring til hoved-JFrame eller hvad som helst), og replik det simple opkald i appletkoden.


For forskellene mellem de to, se for eksempel her og her. Du skal bruge en lille kildefil, der er forskellig for applet vs-applikationen. [3] [4]

Andre referencer 2


Real Studio vil også lade dig gøre dette til en vis grad. Nyere versioner kan oprette webapplikationer og desktop applikationer. Ikke-UI-kode kan deles med web- og stationære apps. UI-koden skal dog være anderledes.