html - En webside, der ville give en bruger mulighed for at downloade en bestemt fil fra den, men ville ikke oplyse placeringen af ​​den pågældende fil - er det muligt overhovedet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem(Jeg er ked af, om mit spørgsmål ikke er på det rigtige sted. (Jeg har tænkt på et stykke tid og kom til den konklusion, at denne er det bedste sted for mit spørgsmål)


Er det muligt at oprette en sådan HTML-webside, som ville give en bruger mulighed for at downloade en bestemt fil fra den, men ville ikke oplyse placeringen af ​​den pågældende fil (dvs. brugeren ville ikke kende URL'en for den fil, han downloader) .


Hvis ja, vil du venligst give mig nogle anvisninger om, hvilken HTML-kode jeg skal bruge til at oprette en sådan side.

Bedste reference


HTML-siden ville give et link til et server side script, der passerer et filnavn eller en anden unik moniker:


<a href="fetch.cgi?file=xxyyzz">Download Now</a>


Scriptet ville læse identifikatoren, udlede en fuld sti fra den, indlæse filen og skrive den tilbage med den relevante overskrift/mime type, hvilket får browseren til at spørge brugeren med den normale downloaddialog.


Den eneste lokaliseringsdata, der er tilgængelig for brugeren, ville være linket til scriptet - hvilket ville - medmindre du tilføjer noget sikkerhed - serverer filen tilbage, som om det var en standard url, der pegede på en fil.


(PHP-eksempel) [2]

Andre referencer 1


Med ren html, nej. Men med et serverside script (php, c #, vb, perl eller andet) ja. Du ville streame filen til brugeren. I så fald har serverside script kun adgang til oprindelsesfilerne