winapi - Opbygge en brugerdefineret credential provider til Windows 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEfter at have kigget igennem koden til opbygning af brugerdefinerede legitimationsleverandører til Windows 7, formåede jeg at få min egen flise til at dukke op på logonskærmen og kan logge som den ønskede bruger. Imidlertid forsøger jeg at implementere et system, hvor en begivenhed (en Bluetooth-enhed i rækkevidde) udløser en logon/låse op uden at skulle klikke på flisen.


Jeg kan indstille det til automatisk at udfylde adgangskoden (måske vil jeg implementere at trække adgangskoden fra enheden), men hverken skal jeg først klikke på flisen. Hvis det er låst, skal jeg klikke på 'Andre referencer' før det også.


Hvordan ville jeg gå om at implementere logon credential leverandør uden viser en flise på logon skærmen? Det ville være rart, hvis jeg kunne holde den eksisterende adgangskode indstillet, og omgå det, når enheden kommer inden for rækkevidde.


REDIGER : Jeg har gjort nogle fremskridt, men jeg tror stadig, jeg skal gøre det uden en flise. Hvis jeg sætter parametret *pbAutoLogon til true og udfyld brugernavnet og adgangskoden før det, opstår følgende adfærd:  • Hvis standardoplysningerne er valgt (lås/låse op), skal jeg klikke på 'andre legitimationsoplysninger'. Hvis jeg logger af, vises begge legitimationsoplysninger som standard.

  • Hvis begge legitimationsoplysninger vises, og min udbyder er aktiveret efter , så er logon automatisk.

  • Hvis min udbyder er aktiveret først, vælges 'andre legitimationsoplysninger', jeg skal stadig klikke på min udbyder, hvorefter logon er automatisk


Bedste reference


Du skal ændre dine legitimationsindstillinger for at logge ind automatisk, og din udbyder skal derfor fortælle LoginUI, at legitimationsoplysningerne er ændret.


En af de prøveleverandører, der leveres af Microsoft, fungerer på denne måde.