windows - Hvordan aktiverer jeg fanen 'Portindstillinger' til en USB-seriel portenhed?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vedligeholder software til en usb periferi, der kommer op som en seriel port på Windows Device Manager.


.Inf filen angiver kun standard usbser.sys driveren.


De fleste af disse enheder har en 'Portindstillinger' -faneblad under egenskaber, hvor serielporten til enheden kan ændres - hvilket er, hvad jeg vil kunne gøre for denne enhed, jeg vedligeholder.


Hvordan kan jeg aktivere fanen 'Portindstillinger'?


Jeg forsøgte at tilføje et 'AddService' -direktiv for serenum.sys til min .inf-fil (på den baggrund, at alle de enheder, der har fanen Ports Settings, har denne driver), men det fungerede ikke. Men da serenum.sys ikke kom op under fanen 'Driver' under Driverdetaljer, har jeg måske ikke tilføjet det korrekt.

Bedste reference


Denne inf-fil gør virksomheden:


http://www.pjrc.com/teensy/cdc\_acm\_class.inf[3]


Denne linje synes at være nøglen til at aktivere fanen Portindstillinger.


HKR,,EnumPropPages32,,"msports.dll,SerialPortPropPageProvider"


men det alene er ikke nok - i modsætning til denne link http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f34/how-change-com-port-settings-using-usb-serial-adapter-1926/( rul ned til andet indlæg). [4]


Det første link ovenfor har også en anden godhed som at bruge Include=mdmcpq.inf, som MS anbefaler, snarere at henvise usbser.sys direkte.


Tid til noget coff-ay!


EDIT: Gem dig selv det besvær, som en af ​​mine venner havde, og don't omdøbe 'FakeModemCopyFileSection' i eksemplet cdc\_acm\_class.inf ovenfor; Det forekommer 'FakeModemCopyFileSection' er et velkendt afsnitnavn (importeret fra mdmcpq.inf?).