windows - Installation af filterdrivere til en eksisterende enhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg lærer at skrive en filterdriver og prøver at installere en på toppen af ​​en eksisterende HID-driver (mus eller tastatur) til at praktisere. Fra hvad jeg forstår, skal jeg i det mindste tilføje en UpperFilters -nøgle til maskinens registreringsdatabasenøgle. Er der noget andet, jeg burde gøre?


Når jeg bruger regedit til manuelt at tilføje en UpperFilters -nøgle til min mål-USB-musenhed, siger regedit Det kan ikke oprette nøglen. Jeg har mistanke om, at regedit udelukker modifikation af Windows, der er forsynet med enhedsdriverstabelregistret. Er der andre metoder til at installere min filterdriver til en eksisterende enhedsstabel?

Bedste reference


Windows 7 tillader som standard ikke ændringer under HKLMSYSTEMCurrentControlSetEnum hierarkiet for alle, men SYSTEM-kontoen (dvs. ikke engang administratorerne), så det er ikke nemt at tilføje en UpperFilters nøgle til en bestemt enhed. i en INF bør det være nemt


Men hvis du vil filtrere alle mus, skal du tilføje UpperFilters -tasten til klassen Mus-enhed - dvs. til HKLMSYSTEMCurrentControlSetControlClass{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}. Dette bør være uhindret, selv i Windows 7, men normalt gør du det også gennem en INF.


Når du skriver INF, kan du tilføje FLG\_ADDREG\_APPEND (0x00000008) -flagget i AddReg-sektionen, så dit filter vil blive tilføjet til andre filtre på klassen Mouse-enhed. [5]