windows - Script for at aktivere museskygge?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har fundet folk spørger dette spørgsmål på nogle fora, men ingen løsninger. Dette er et lille men irriterende kosmetisk problem, som mange mennesker ved.


Nogle fuldskærmsprogrammer deaktiverer skyggen under markøren i Windows. Skyggen kommer sædvanligvis tilbage, men når det ikke gør (f.eks. Programmet lukkede normalt ikke), vises musen uden skygge, og du skal gå og manuelt aktivere den igen.


Den løsning, jeg gerne vil gøre, er en .bat eller .vbs for at aktivere skyggen, kun jeg har ikke fundet ud af hvordan.


Hvad jeg fandt er, at det er en registreringsværdi, og der er også noget at gøre for at 'opdatere' markøren og få skyggen til at fremkomme. Kan nogen hjælpe?


Jeg vil gerne tilføje, at jeg har meget lille erfaring i .bat eller .vbs , så hvis du ved hvad du skal gøre, og hvordan skal du sende ind hvordan også.

Bedste reference


Den er placeret i den berømte (endnu ikke-dokumenterede :-) ' UserPreferencesMask ' registreringsdatabasenøgle.
Her er nogle pointers:


En første generel forbindelse med oplysninger om denne nøgle, og hvordan museskyggeindstillingen er defineret: HKCU \ Kontrolpanel \ Desktop \ UserPreferencesMask [2]


Og en prøve, der forklarer, hvordan man kodes den ved hjælp af VBSCript (det er en anden nøgle, men princippet er det samme): Indstil UserPreferencesMask Binær Registry Key [3]

Andre referencer 1


Ved hjælp af API'en får den virkning straks.


#include <Windows.h>

int main() {
  BOOL didSucceed = SystemParametersInfo(
    SPI\_SETCURSORSHADOW,
    0,
    (PVOID) TRUE,
    SPIF\_UPDATEINIFILE + SPIF\_SENDCHANGE);

  return didSucceed ? EXIT\_SUCCESS : EXIT\_FAILURE;
}