windows - hent en telefonlinje ved hjælp af en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHey alle sammen. Jeg er nødt til at registrere enden af ​​et telefonopkald for at få en bestemt (det er uklart) optagelse, så jeg kan afspille den fra min pc som en telefonsvarer.


Jeg kan allerede afspille lydfiler og besvare opkald ikke noget problem (og også registrere slutningen af ​​telefonopkaldet, men jeg skal ringe til min pc, hvilket er ubelejligt for mig). Spørgsmålet er, at jeg ikke kan finde nogen måde at hente en telefonlinje som du kan med en fysisk telefon!


Optagelsen sker kun ca. 1 ud af 4 gange, og jeg vil gerne kunne hente telefonlinjen (som om den var en anden udvidelse) enten programatisk eller ved hjælp af den software, der er derude.


Jeg har søgt efter et par timer nu og har fundet mange opkaldsprogrammer, hvoraf ingen kan hente linjen ('hook') og afspille output & send input (fra mikrofon) som om det er en telefon.


Jeg er virkelig ligeglad med, om jeg implementerer det selv eller ej, jeg er dygtig i flere programmeringssprog. Jeg vil bare spilde tid, selv om der er et bibliotek eller en eksisterende software til at gøre det for mig.


Åh, jeg bruger windows. (Selvom en løsning til Linux måske ikke er dårlig. Jeg skal finde ud af, hvordan man slår lyden tilbage på Linux, selvom haha)


Tak! Og forresten, jeg vil IKKE have VoIP - Jeg vil bruge min computers modem!


UPDATE: At sende 'ATH1' til min modemport (COM4) skal åbenbart fjerne linjen. Men min driver virker ikke korrekt, så jeg installerer den rigtige driver. opdatering kommer snart ...


UPDATE 2: Endelig har A modemarbejde, det viser sig, at min indbyggede ikke virker (muligvis stegt?), Så jeg bruger nu et modem, der plugger ind i pc-kortpladsen. Det er tilsyneladende, at det bruger COM6 som det er og at ringe ud fungerer fint ved hjælp af Windows Phone Dialer, men ingen af ​​'AT *' kommandoer synes at gøre noget. Hvis jeg afhenter en (ægte) udvidelse andetsteds i huset og forsøger igen, gør det en meget fjern kliklyd. Hver gang jeg ekko en AT * -kommando til modemet, synes det at skrive det, så vender jeg straks tilbage til doseringsprompten. Jeg er ikke sikker på hvad der sker; Måske jeg 'echo the at * kommandoerne forkert, eller jeg glemmer en forudsætning ved * kommando før tilslutning/opkald? Tak!

Bedste reference


Fra hukommelsen skal du fortælle modemet at svare automatisk, når telefonen ringer.


Sende


AT S0=1  


vil få modemet til at svare på den første ring.


Hvis du vil gøre det manuelt efter nogle programlogik eller noget, skal du prøve at udstede


AT A


når telefonen ringer.