windows - kompilere LibXML2 i VC2005/08 og Mac Os env

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skriver en C-applikation, der bruger LibXML2 til XML-parsing og validering. Kompilering af det i Linux var ret nemt, men kompilering af det i Windows og Mac synes at være krævende.


For Windows bruger jeg VC2005/08 (jeg har stort set begge kopierne og vil derfor bruge det som det er lettere). Jeg skal kompilere min ansøgning sammen med Libxml2 og andre biblioteker. Mest vigtigt er jeg nødt til at kompilere dette med MSVCRT.DLL og ikke med andre CRT DLL-biblioteker som MSVCRT71.dll osv.


Jeg skal også bygge dette til Mac Os.


Vær venlig at rådgive om, hvordan skal jeg gå om dette?

Bedste reference


Engang opsatte jeg en Visual C ++ 2005-projektfil til opbygning af libxml2 fra kilde. Utroligt holdt jeg instruktioner om, hvordan jeg gjorde noget af det. Dette er for 2,7,4, så det kan være anderledes for den aktuelle version.


Først skal du køre konfigurationsskriptet; Jeg gjorde cscript configure.js iconv=no, da jeg ikke ville komplicere ting med en anden afhængighed (iconv). Dette genererer nogle headerfiler, der definerer, hvilke muligheder der er tilgængelige for bygningen.


Derefter skal du oprette en projektfil og tilføje alle libxml2-kildefiler til den. Jeg satte min op som et statisk bibliotek, der var forbundet med den statiske C-runtime, selv om du måske vil ændre dette til dine behov. Jeg var nødt til at tilføje nogle definitioner til min projektfil, så den ville bygge en bestemt måde; kigger på min projektfil jeg ser \_REENTRANT;HAVE\_WIN32\_THREADS. Jeg kan ikke huske hvad det betyder, men jeg har sikkert hentet dem fra makefile.


Det er virkelig alt der er til det, konfigurere, tilføj filerne, og indstil nogle definerer.