c # - Implementér GTK Sharp-programmer til Windows uden at installere GTK #

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg udvikler et GTK # -mono-program under openSuse, men jeg er interesseret i at implementere det for alle tre platforme (Windows 7, Snow Leopard og så mange Linux-distributioner som jeg kan teste om).


Implementering på Linux er ikke et problem, da GTK # leveres med monobiblioteker, men for Windows vil jeg ikke tvinge brugerne til at installere GTK #. Er der mulighed for at indlejre GTK # i applikationen, eller i det mindste integrere installationen med installationen af ​​mit program?

Bedste reference


Du kan implementere GTK # -programmer uden at tvinge brugere til at installere GTK # til .NET på Windows på en række måder.  1. Du kan hele Mono runtime (19 MB overhead) i din applikation. Derefter vandt der ikke nogen afhængigheder, dine brugere vandt ikke engang med at installere .NET eller MONO. Her er en vejledning (jeg tror, ​​at Banshee bruger dette). [2]

  2. Du kan kopiere alle GTK # -samlinger til dit programkatalog. Det anbefales dog ikke, fordi du kan løbe ind i en masse problemer, hvis brugeren har en anden version af Gtk runtime installeret. (Ja GTK + har også brug for en runtime).

  3. Du kan integrere GTK # installationsprogrammet med Windows Installer af din applikation. (Derefter vil dine brugere kunne installere begge med et enkelt klik, ingen tvang). Mange installationsprogrammer kan gøre dette.

  4. Du må bruge et pakkehåndteringssystem. [3]

  5. Du kan bruge Deployment Management/Dependency Management Software, men det er dyrt, da alle de gode er anstændige.Selv om disse løsninger kan spare problemer for dine brugere, anbefaler jeg i det lange løb muligheden 3. Det kan vise sig at være umagen værd at få dine brugere til at installere GTK #, fordi andre løsninger måske i sidste ende giver større problemer for dine brugere end en simpel ekstrainstallation.