c # - Sådan holder du Windows-installationsdialogen fra at dukker op i .NET?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemNår en bruger installerer min ansøgning, hvordan holder jeg brugerkontokontrol fra at fremstille denne dialog? Og nej, jeg vil ikke fortælle dem at deaktivere UAC.


http://www.netron.com/images/VistaInstall02.png[3]

Bedste reference


Du skal designe din installation, så den ikke kræver administrativ adgang til installation, hvilket i det væsentlige betyder, at du skal installere i brugerens hjemmekatalog i stedet for ProgramFilesDir og kun skrive poster i HKEY\_CURRENT\_USER. For flere detaljer om hvordan dette gøres med en. MSI-pakke, se denne artikel. Inno Setup har også nogle detaljer om begrænsede brugerinstallationer. [4] [5] [6]


Jeg tror ikke, at Visual Studios installationsprojektbygger er i stand til at producere pakker, der ikke kræver administratorrettigheder til installation. Under alle omstændigheder synes Vista at antage, at alt, hvad der ligner en Setup.exe, kræver højde (og resulterer i den hurtige).


Kode underskrift fjerner ikke prompten, det vil kun sige ' Program XYZ fra Udviklernavn ønsker adgang til din computer' i stedet for 'Et ukendt program ønsker adgang til din computer'.

Andre referencer 1


Du har brug for et digitalt certifikatsignatur fra en certifikatmyndighed som Comodo eller VeriSign. Det er imidlertid diskutabelt, hvor nyttigt det er, fordi det kun erstatter denne uhyggelige advarsel med en lidt mindre skræmmende advarsel (gul advarsel versus rød alarm), der siger 'Udgiver:' i stedet for 'Uidentificeret udgiver' og fortæller stadig brugeren kun for at køre det, hvis de stoler på dig.


Jeg er lidt tvivlsom over, at den gennemsnitlige bruger virkelig opdager forskellen mellem de to advarsler.

Andre referencer 2


Din ansøgning skal certificeres af Microsoft.

Andre referencer 3


Brugerkontokontrol, som det står nederst i dialogboksen, men du ønsker ikke at gøre. Ingen anden måde. Enten det eller få det underskrevet/certificeret? :)