Fejl ved at arbejde på Java-app mellem Windows og Snow Leopard-maskiner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDer skal være en simpel løsning på dette, men jeg har svært ved at arbejde på en Java-applikation på en Windows-maskine og en Snow Leopard-maskine. Jeg gør hele min udvikling i Eclipse og overfører koden via SVN checkins/kasserne. Problemet jeg har er, refererer til en masse Snow Leopard JDK krukker og refererer til dem via en absolut placering i klassepaden. Har nogen erfaring med at arbejde i denne type miljø, og hvordan kommer man rundt om det?

Bedste reference


Du skal bare konfigurere en klassevariabel, der peger på nogle DIR og give lib-byggevej i forhold til den pågældende. [1]


Eller brug simpelthen Maven repository. [2]

Andre referencer 1


I stedet for at bruge absolutte stier, stien variabler, maven, vedbend eller hvad som helst ...


Indstillinger -> Java -> Installerede JRE'er


Vælg den JRE, der bruges til dine projekter, og tryk på redigering. Tilføj andre krukker fra din JDK. Det er det. Alle projekter vil se den ændrede JRE-definition. Da denne indstilling holdes i arbejdsområdet, har du ikke noget problem, der konfigurerer det forskelligt på forskellige operativsystemer.

Andre referencer 2


Hvis dine eksterne jarfiler er i en krig/WEB-INF/lib-mappe som en del af dit projekt, hvis du går ind i Konfigurer byggepath og tilføjer dem som eksterne jarfiler, tilføjes de med en fuldt kvalificeret sti, hvilket ikke er hvad du vil have. Hvis du havde de samme filstrukturer i begge miljøer, ville du ikke have stillet dette spørgsmål.


Hvis du åbner den aktuelle krig/WEB-INF/lib-mappe i dit projekt og højreklikker på krukkerne og vælger 'Build path/Add to build path', tilføjes jarfilerne med en relativ sti. Disse løses på tværs af Windows og OSX. Hvis filen allerede er konfigureret i byggepaden, får du ikke mulighed for Tilføj.


Du kan også opnå det samme ved manuelt at redigere .classpath-filen til projektet for at gøre referencen relative, men så ville du ikke bruge en IDE.


Dette virker ikke for et bibliotek som servlet-api.jar, der følger med Tomcat, og installeres typisk på forskellige steder på OSX og Windows, og du ønsker ikke som en del af din krigsfil. Jeg installerede Tomcat på Windows i samme mappe (/Bibliotek) som for OSX, og det ser ud til at fungere. I hvert fald kan jeg begå et projekt på OSX og opdatere til Windows, og det virker stadig.