Har Mercurial adgang til Windows-certifikatbutikken?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder med at opgradere vores kildekontrol fra hg 1.6.0 til 1.8.2, og jeg søger at oprette og bruge SSL certs. Dette er på et Windows Server 2008 Enterprise-system, der kører IIS 6.0, ikke min server, så jeg skal bruge disse versioner af software lige nu. Alle mine brugere kører også Windows.


For at lette installationen/konfigurationen for mine brugere, foretrækker jeg at ændre Windows Cert Store i stedet for cacert.pem-filen. Har Mercurial adgang til Windows Certificate Store? Det synes ikke. Jeg bruger internt oprettede certifikater, og jeg kan få ting til at fungere uden SSL advarsler ved at tilføje min root cert til cacert.pem filen i Mercurial, men jeg kan ikke synes at få det til at fungere ved at tilføje certs til Windows Cert Store. Mangler jeg noget?


Tak,
Scott

Bedste reference


Nej, Mercurial har ikke adgang til Windows-certifikatforretningen.

Den omfatter i sin fordeling a cacert.pm (som du ved, selvom før 1.7.3, var historien lidt anderledes) [5] [6]


Artiklen 'X.509 certifikater og Mercurial' har flere oplysninger. [7]  En vigtig ting at huske her er, at Mercurial ikke vil fungere som en komplet server ud af kassen og anmode om autentificeringsoplysninger, i form af grundlæggende, fordøje eller certifikater overhovedet.

  Dette betyder, at man for at kunne bruge X.509-certifikater med Mercurial skal placere en webserver, der kender til disse godkendelsesmekanismer foran den.Denne artikel indeholder makecert.exe , som faktisk ved om Windows-certifikatbutikken (i modsætning til Mercurial selv)  makecert.exe er lidt af et andet dyr fra openssl, da det grænseflader direkte med maskinens eller brugerens certifikatlager (det specielle sted, hvor certifikater lever et godt liv i Windows).