c ++ - Brug af Apache Thrift i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er interesseret i at kompilere Thrift-genereret kode og forbinde til C ++-biblioteket i et Windows-miljø. Ved at lave nogle undersøgelser fandt jeg nogle få nylige links:


1) Thrift Win32 Installation ved hjælp af Cygwin/MinGW [1]


2) THRIFT-1031 og THRIFT-1123 patches til kompilering i MS Visual C ++ [2]


Ved hjælp af # 1 kunne jeg kompilere et Linux-bibliotek ved hjælp af MinGW, kaldet libthrift.a. Men det, jeg virkelig gerne vil gøre, er at kunne generere driftskode og kompilere det i vinduer ved hjælp af en sparsommelighed dll eller lib.


Med andre ord kan jeg se, hvordan jeg kan bruge MinGW til at kompilere Thrift-kode, der udføres i Windows. Men jeg vil være i stand til at udvikle og kompilere kode, der bruger sparsommelighed, i Windows. Er dette muligt?


Hvis ikke, antager jeg, at # 2 er min eneste mulighed, men det ser ud til at være stadig stærkt i udviklingsfasen.


Nogle ideer?

Bedste reference


Der er en patch til rådighed for at kopiere driftstidene med visual studio c ++. Det ville være fantastisk, hvis thift-udviklerne sætter denne patch i hovedkoden.


https://issues.apache.org/jira/browse/THRIFT-591[3]

Andre referencer 1


Sparsommelighed 0.8 har Visual Studio 2010 projekter til Thrift kompileren og biblioteket. En række bidragydere har lagt meget hårdt arbejde i for at understøtte Windows VS-udvikling. 0.8 dev-udgivelsen kan downloades som et øjebliksbillede eller via SVN http://thrift.apache.org/download/[4]


Jeg har lavet projekter, der bruger sparsommelighed i VS, og det virker godt.

Andre referencer 2


Sparsommelighed 0,10,0 har meget bedre support til at bygge på Windows.  1. Visual Studio-projekter i kilden, som er den anbefalede tilgang på det officielle websted.

  2. CMake genererede Visual Studio C ++-projekter, som ikke er dokumenteret på det officielle websted, men viser sig at være mere praktisk.Se Apache Thrift på Windows for detaljerede trin. [5]