c ++ - Overlays ikon på forskellige filer baseret på status

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Hej jeg er ny til shell extensions.
Jeg læste http://www.codeproject.com/KB/shell/overlayicon.aspx
 artikel og kunne vise overlejringsikon på de filer, hvis navne indeholder strengen 'prøve'.
Nu er mit spørgsmål, at jeg har en ansøgning, der viser forskellige overlays for forskellige filer baseret på filstatus, som uploadet, uploadet, ikke uploadet osv.
Hjælp mig venligst, hvordan kan jeg indstille overlejringer til bestemte filer/mapper i specifik vej i systemet.
Tak [1]

Bedste reference


Anvend bare hvad du har lært i den artikel. Hvad du vil gøre nu er næsten det samme. Skallen kalder din håndterer og beder om et overlejringsikon. Din kode kontrollerer varens status og returnerer det korrekte overlejringsikon. Hvis du ikke ejer varen, skal du fortælle skalen ikke at tegne overlejringer overhovedet.


Du kan læse mere om oprettelse af ikonoverlejringshåndtering på MSDN. [2]


Eller som David foreslår her og Richard foreslår her, kan du gennemse kildekoden TortoiseSVN (siden den er licenseret under GPL) for at se, hvordan de gjorde det, hvis du foretrækker at lære ved eksempel.


Men husk at skallen pålægger en hård grænse for antallet af overlejringsikoner, der kan registreres. I øjeblikket er dette nummer 15. Du vil løbe ind i problemer, hvis din ansøgning forsøger at registrere for mange, eller hvis dine brugere har andre programmer installeret (f.eks. SkildpaddeSVN), der også har registreret overlejringer. Du vil måske gerne genoverveje, om dette virkelig er den rigtige måde at vise information på.