installation - Tilføjelse af filer til alle brugernes Mine Dokumenter-mapper i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg opretter et installationsprogram (ved hjælp af Inno Setup) til et Windows-program. App'en har originale dokumenter, som jeg skal gemme i brugerens 'Mine dokumenter' -mappe.


Her er problemet, jeg installerer det som en administrator, men der kan være en eller mange ikke-admin-brugere på den pågældende maskine. Hvordan kan jeg tilføje den samme mappe til alle mulige nuværende (og fremtidige brugeres) min Dokumenter mappe?


Her er hvad jeg har forsøgt så langt


1) Jeg kunne forsøge at hente alle brugernavne - dette vil dog ikke arbejde for fremtidige brugerskabelser :(


2) Jeg har forsøgt at tilføje den til systemets\% allusersprofile\% \ Documents-mappe. Det bliver ikke afspejlet i individuelle My Documents-mapper.


Jeg mener, at der burde være en måde, men har ikke været i stand til at finde en ren løsning fra internettet indtil nu. Kan nogen lede mig mod den rigtige vej?


Mucho tak!

Bedste reference


Der er ikke en konstruktion til dette i Windows. Du har et par muligheder:  1. Læg dokumentet på et fælles sted (som \%allusersprofile\%Documents eller \%program files\%yourCompanyyourAppdocuments) og opret et startmenu-link/ikon, der peger på enten mappen med dokumenterne eller selve dokumentet.

  2. Læg dokumentet i mappen Standard brugerdokumenter. Når en ny bruger er oprettet, er deres profil konfigureret til at spejle det for standardbrugeren. Dette hjælper dig ikke med nuværende brugere, men det hjælper dig til brugere, der ikke er oprettet (logget på)Jeg går med valgmulighed 1, fordi det er relativt standard og det, hvad din gennemsnitlige bruger kommer til at forvente.

Andre referencer 1


Se på Inno Setup Shell Folder Constants: {commondocs} [4]