java - Tomcat servlet, jsp sider fra eksempler, der ikke gengives trods korrekt PATH?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har for nylig installeret Java (SE) og indstillet PATH i systemvariablerne og kunne nemt køre Java-programmer. Derefter installerede jeg den gratis version af tomcat 7.0.5, og når jeg forsøger at åbne http://localhost:8080, navigerer den til Tomcat startside, men jeg kan ikke få mine servlet.jsp sider gengivet selv efter indstillingen CATALINA\_HOME systemvariabel og -classpath til servlet.jsp.


Her er PATH og variabelværdien i brug på mit system:


CATALINA\_HOME:


C:Program FilesApache Software FoundationTomcat 7.0


CLASSPATH:


.;C:Program FilesApache Software FoundationTomcat 7.0libservlet-api.jar;C:Program 
  FilesApache Software FoundationTomcat 7.0libjsp-api.jar;

STI:


C:Program FilesJavajdk1.6.0\_24in

JAVA\_HOME:


C:Program FilesJavajdk1.6.0\_24

Hjælp mig venligst med at løse dette Hvordan får jeg servlet, jsp eksempler op i Tomcat? Jeg vil også køre nogle andre jsp, servlet filer.

Bedste reference


Der er 3 variabler, der skal oprettes for Tomcat at køre korrekt:


Den tilgang, jeg anbefaler, at du bruger, er at definere 'HOME' -variablerne før 'PATH' og derefter bruge disse til at definere eller tilføje din PATH: 1. Definer JAVA\_HOME med en værdi, der er målrettet mod bin overordnet katalog.

 2. Bekræft dette via echo \%JAVA\_HOME\% fra kommandoprompten eller endnu bedre, din Java-version via \%JAVA\_HOME\%injava -version fra kommandoprompten.

 3. Udpak Tomcat til dit valgsted og definer derefter CATALINA\_HOME for at målrette mod din udpakket mappe (den der indeholder Tomcat bin).

 4. Bekræft dette via echo \%CATALINA\_HOME\% fra kommandoprompten.

 5. Definer din PATH ved at målrette mod disse variabler og tilføje in til dem med en værdi, der ligner: \%JAVA\_HOMEin;\%CATALINA\_HOME\%in; Bemærk at vi i Windows bruger en ; til at adskille PATH-indlæg i modsætning til : på Linux.

 6. Hvis du indstiller disse som Syestem-variabler (som administrator for alle brugere), skal du genstarte for at lade systemet opdatere dets værdier ellers (hvis du brugte miljøvariabler), lukker alle kommandoprompter og åbner en ny.

 7. Kør startup for at starte Tomcat.

 8. kompilér din servlet til webapps/examples/WEB-INF/classes via:


  javac -d\% CATALINA\_HOME\% \ webapps \ eksempler \ WEB-INF \ klasser ... \ TestServlet.java

 9. Du skal nu kunne få adgang til den fra din valgbrowser ved at anmode om: http://localhost:8080/TestServlet