.net - Windows - Kortlæg en tastaturnøgle til den samme handling som venstre museknap

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr det en programmatisk måde (eller noget mere simpelt) at kortlægge nogle tastaturnøgler til samme handling vinduer som den venstre museknap i Windows XP/Vista. Hvis programmatisk er der en måde at gøre dette på .NET 2.0 (eller større)?

Bedste reference


Der er en programmatisk måde, og det er muligt i C # med en global krog. Men jeg finder værktøjer som AutoHotkey, som blev lavet til denne slags ting, meget hurtigere at komme i gang. Skripterne kan også kompileres til eksekverbare filer. [1]

Andre referencer 1


Du kan også aktivere Accessibility MouseKeys via tilgængelighedsindstillingerne

Andre referencer 2


Hvad er 'Accessibility MouseKeys'.


I min Windows XP SP2 har jeg ikke den mulighed i 'Tilgængelighedsindstillinger'.


Jeg vil kortlægge et tastatur nøgle tryk på venstre museknap DOBBEL KLIK og leter efter meget enkle værktøjer eller kontrolpanel udvidelser til at gøre det, og kort nøgle trykker på enkelt museklik også ... (kigger på Autohotkey, men kan ' t se hvordan du dobbeltklikker endnu).

Andre referencer 3


Musetaster er en ubrugelig funktion. Først og fremmest, mens det emulerer musens bevægelse, tillader det ikke at højreklikke, og evnen til at trække og slippe i stedet for at klikke simpelthen ikke fungerer overhovedet i min kopi af XP. Du er også begrænset til at bruge 5 numpad-tasten til at klikke (og angiveligt indsæt/slet nøglerne, som bortset fra at være langt nok væk fra num 5 til at være en smerte i rækken, er frygtelige nøgler for at tildele disse funktioner til ), som slet ikke passer til en højre som mig. Og for ikke at gøre et problem endnu mere frustrerende, selvom det ene ord, 'mousekeys' i al Windows-litteraturen, for at finde træk/slip-help-artiklen i deres patetiske indeks kræver søgning efter 'musetaster'. Typisk.
Jeg bruger Autohotkey, i hvert fald indtil jeg får Linux.