windows - Application Hangs on SQL Server - genstart kræves hver gang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har en applikation, der har en SQL Server 2000-database knyttet til den. Efter hvert par dage hænger ansøgningen, og vi skal genstarte SQL Server-tjenesten, og så fungerer det fint. SQL Server logs viser intet om problemet. Kan nogen fortælle mig, hvordan man kan identificere dette problem? Er det et applikationsproblem eller et SQL Server-problem?


Tak.

Bedste reference  Er det et applikationsproblem eller et SQL Server-problem?Er det muligt at oprette forbindelse til MS SQL Server ved hjælp af Query Analyzer eller en anden forekomst af din ansøgning?


Generelle tips:  • Brug Activity Monitor til at finde oplysninger om samtidige processer, lås og ressourceudnyttelse.

  • Brug Sql Server Profiler til at spore server og databaseaktivitet for at indfange og gemme data til en tabel eller fil for at analysere det senere.

  • Du kan bruge Dynamic Management Views (\ Database navn \ Visninger \ Systemvisninger-mappen (i Management Studio)) for at få mere detaljeret information om MS SQL Server-internals.

  • Hvis du har problemer med perfomance (ikke din sag) - kan du bruge Perfomance Monitor og Data Collector Sets til at samle informationer om effektivitet


Andre referencer 1


Det er svært at forudsige problemet, jeg vil foreslå dig at tjekke din ansøgning først. Kontroller, hvad alle operationer du udfører mod databasen, sørger for sammenkobling, ubrugte åbne forbindelser kan skabe problemer.
Kontroller, om du kan få en log fra din ansøgning. Uden logoplysninger kan vi næppe foreslå noget.

Andre referencer 2


Læs detteApplication may be hanging due to Deadlock

check the SP runs at that time using Profiler 

and check the table manipulation(use nolock), 

check the buffer size and segregate the DB into two or three module.