windows - Værktøjer/kode til automatisk at klikke ok på dialoger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har et 'enterprisey' system med en planlægningskomponent, der bliver gulvet, hvis der opstår dialoger. Hvis nogle modale dialoger kommer op i de processer, den kører, bliver den 'pauset' og kan ikke stoppe nye processer.


Undskyld mig et øjeblik ...


* går udenfor *

* Griner *

* Skriger *

*kommer tilbage*


.. ahem ... så alligevel har vi brug for en slags værktøj/teknik, der kan lure i baggrunden og automatisk registrere bestemte dialoger og klikke OK på dem. Eventuelle anbefalinger?


Det overordnede system kører i Windows XP.


(NB: Ændring af tredjepartsvirksomhedssystemet eller at dets udviklere sidder på det frække trin, indtil de forbedrer det, er ikke muligheder på kort sigt)

Bedste reference


Fra dette lignende spørgsmål fandt jeg:


Buzof af Basta Computing [2]


som gjorde tricket.


Der er også et produkt kaldet DialogDevil, som så lovende ud, men fungerede ikke i vores situation af en eller anden grund. [3]

Andre referencer 1


AutoIT er helt perfekt til dette. Du kan bruge værktøjet til at identificere dialogen, skrive din egen enkle kode og distribuere 'auto clicker' via exe. Det lurker i baggrunden ved at løbe fra procesbakken. [4]

Andre referencer 2


DialogDavil vil kræve nøjagtig samme parametre på din dialog (som du vil have knapper til at blive autoclicked) hver gang den samme dialog kommer op. Og derfor fungerede det ikke for mig i første pass. Så ændrede jeg kontrolfilen på den følgende vej for at fjerne de ændrede elementer (en tekstbokstekst i mit tilfælde)
C: \ Brugere \ brugernavn \ AppData \ Roaming \ Dair \ DialogDevil \ control.xml
Og så fungerede det som en charme.
HTH,