windows - konfigurer linie til openldap

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger kommandoprompten i Windows XP til at køre denne linje for OpenLDAP.


Jeg er gået til biblioteket med konfigurationsfilen, men når jeg skriver ./configure, giver den mig  '' er ikke anerkendt som en intern eller ekstern kommando, betjeningsprogram eller batch-fil.Når jeg indtaster gcc ./configure, giver det mig  ./configure:fil ikke genkendt: filformat ikke anerkendt samling2: id returneret 1 exit status.Kan nogen hjælpe mig med at forstå disse fejl?

Bedste reference


I UNIX-miljøer:


./configure


Vil køre 'configure' scriptet i den nuværende mappe '.'.


I Windows bruges en skråstreg ('/') som en afbryder afgrænsning, i stedet for en mappespecifikator, i Windows skal du bruge backslash ('\'). Grunden til at du får din første fejl skyldes, at Windows forsøger at påberåbe sig. ', Som er en mappe og sender det til argumenterne'/configure '.


Det er muligt, at du muligvis kan løse dit problem ved at køre:


.configure


Dette kan dog mislykkes, fordi Windows ikke ved, hvilken type applikation der skal bruges til at køre 'configure', da den ikke har en udvidelse (selvom det kan være en eksekverbar, ved jeg ikke).


Når du forsøger at sende konfiguration til gcc, får du en fejl, fordi du ikke konfigurerer en kildefil, det er normalt et script af somekind eller andet, selvom det kan være en binær, har jeg ikke brugt openldap.


Hvad indeholder de fem første linjer i konfigurationsfilen? Har konfigurationsfilen en udvidelse?

Andre referencer 1


der er ingen omtale af Cygwin i dit spørgsmål - så jeg formoder, at du er langt væk fra at få det til at fungere. (Uger/måneder/år)


Jeg foreslår dette:
http://www.userbooster.de/en/download/openldap-for-windows.aspx[5]


det er ikke det sidste - men det har alt hvad du behøver.