windows - trin til opsætning af proxyserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil opsætte proxyserver på vores kontor. Jeg har to proxyservere tilgængelige, dvs. (SQUID for Linux og WinProxy for Windows). Jeg har følgende krav.  1. Alle de regler, som jeg definerer i proxyserver som f.eks. nogle bestemte websteder osv., vil sandsynligvis virke.

  2. 'Evolution Mail Client' til Linux og 'Outlook Express' til Windows skal også fungere.Så kan du fortælle mig retningslinjerne, hvordan man opnår både opgaven specielt nr. 2.


Tak på forhånd.

Bedste reference


Blæksprutte er en meget god mulighed for en caching proxy . Den har en konfigurationsfil til at blokere nogle bestemte websteder, IP'er, domæner ... og fortælle ham hvilke filer der skal cache . Det er ikke nemt at lave en smart proxy. Men du kan finde gode konfigurationer og tutorials i Google eller i hans wiki. [1]


Der er to måder at oprette en proxy på:  • Direkte proxy : Du skal manuelt konfigurere hver computer til at bruge din proxyserver.

    Dette er den nemmeste løsning. Jeg anbefaler dig at bruge dette.

    Bemærk, at computere, der don bruger proxyen, har adgang til alle sider (selvom de er blokeret).

  • Gennemsigtig proxy : Dette er den mest sikre, ideelle løsning for de fleste tilfælde (inklusive din). Du skal konfigurere dit netværk og proxyserveren til fremsende eventuelle anmodninger til det. Dette er en vanskelig mulighed og meget svært at opnå i dit tilfælde.


Om dit Evolution og Outlook-problem kan der ikke være nogen problemer i forbindelse med proxyen, skal du ikke bekymre dig om det.