Sådan forbinder du iPhone Safari til Windows HTTP-server?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er helt ny til iPhone, så dette er et nybegynderspørgsmål.


Webudviklingsmiljøet, jeg bruger på arbejde, er oprettet på Windows 7 og kører Tomcat som en webserver. Web Apps testes ved at pege på en browser til 'localhost'.


Jeg har været bedt om at sende en webfront til iPhone. Da jeg skal bruge det samme udviklingsmiljø, skal jeg tilslutte iPhone til pc'en via USB eller Ethernet.


Der er dette svar:
'Http://stackoverflow.com/questions/3132105/how-do-you-access-a-website-running-on-localhost-from-iphone-browser'


men jeg håbede at gøre det uden trådløst.


Andre spørgsmål jeg har undersøgt handler om udvikling af iPhone, SDK osv. Jeg udvikler ikke iPhone-kode, men prøver kun at få iPhone Safari-browseren til at få adgang til IP-adressen på den lokale pc, 192.168.xx.xx eller hvad som helst.


Det ligner, at det skal være simpelt, et spørgsmål om kabling?

Bedste reference


det ville være et problem med kabler ... hvis iPhone havde en eternet jack :)
Men wifi-forbindelsen er den eneste 'netstik', telefonen har, at du kan oprette forbindelse til dit eget netværk direkte, 3G eller CDMA-porten bliver sendt via dit mobiltelefonfirma, intet du kan gøre ved det. Derfor er behovet for WiFi at få adgang til ikke-routable adresser, som ...


En anden mulighed ville være at gøre din server internet-routable, som middapark sagde. Derefter kan du få adgang til det via mobiludbyderens netværk og det offentlige internet og kan fjerne behovet for at bruge Wifi.


En tredje mulighed er at oprette en VPN-tunnel fra din iPhone til dit lokale netværk, igen via mobiludbyderens netværk og det offentlige internet. Men jeg har ingen udvidelse med at gøre det, så jeg kan ikke give yderligere rådgivning der.

Andre referencer 1


Problemet er højst sandsynligt, fordi du forsøger at få din iPhone til at se et internt (dvs. ikke internet synligt) netværk. (Adresser som 192.168.0.0, 172.16.0.0 og 10.0.0.0 og kan ikke flyttes så langt som Internettet som helhed er bekymret.) [1]


Som sådan, medmindre du har adgang til dit interne netværk via wifi (eller du er parat til at udsætte den pågældende maskine til internettet, så skal du bruge en anden IP-adresse), det er ikke muligt.