windows - Test af netværksafbrydelser i software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et netværk C ++-program i Windows, som jeg gerne vil teste for netværksforbindelser på forskellige tidspunkter. Hvad er mine muligheder?


I øjeblikket er jeg:  1. Faktisk afbryder netværkskablet bag på min computer

  2. ved hjælp af ipconfig/release

  3. Brug cports-programmet til at lukke stikket heltIngen af ​​disse metoder er ideelle for mig, og jeg vil gerne emulere netværksproblemer lettere. [1]


Jeg vil gerne til tider forbinder for at fejle, undertiden socket læser for at fejle, og undertiden socket skriver til at mislykkes. Det ville være fantastisk, hvis der var noget værktøj, jeg kunne bruge til at efterligne disse typer problemer.


Det ville også være rart at kunne bygge nogle automatiserede enhedsprøver, mens dette emulerede dårlige netværk er op.

Bedste reference


Du vil muligvis abstrakte netværkslaget, og så kan du have enhedsprøver, der injicerer interessante fejlhændelser på relevante punkter.

Andre referencer 1


Det nærmeste jeg kan tænke på, gør noget lignende med VEDekstop fra Shunra .. [2]


Simulering af høj latens og lav båndbredde i test af databaseprogrammer [3]


Shunra VE Desktop Standard er en Windows-baseret klient software-løsning, som simulerer et bredt netværkskobling, så du kan teste applikationer under en række aktuelle og potentielle netværksforhold - direkte fra dit skrivebord.

Andre referencer 2


Du kan underklassificere hvilken som helst biblioteksklasse du bruger til at styre dine stikkontakter (formodentlig CAsyncSocket eller CSocket, hvis du bruger MFC), tilsidesætte metoderne, hvis fejl du vil teste, og indsæt passende testkode i dine overstyringer.

Andre referencer 3


Der er nogle metoder, du kan bruge, det afhænger af hvilket niveau du vil teste. Til funktionsniveau kan du bruge XUNIT testrammer til at dæmpe en respons. For software niveau kan du bruge en lokal proxyserver til kontral forbindelse.