Skift Windows-adgangskode fra php

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter en måde at ændre en Windows-adgangskode på min server fra PHP. I øjeblikket kører min server Windows 7 x64, IIS 7.5 og php 5.3. Jeg vil gerne have en bruger at kunne ændre deres individuelle adgangskode fra min webapplikation.


Jeg har prøvet exec ('net user Jack 123'), dette løber som isur eller somthing sådan på serveren i task manager og jeg tror, ​​at den bruger, 'isur', ikke kan ændre adgangskoder.
Jeg har også forsøgt at køre mit websted som forskellige app pools og brugere, herunder Admin, men intet synes at fungere.


Er der nogen måde, jeg kan gøre dette?

Bedste reference


Du kan sandsynligvis forsøge at kombinere kommandoen net user med runas. Stadig vil anbefale at udsætte denne funktionalitet uden for maskinen, den skal køre. [3]

Andre referencer 1


http://support.microsoft.com/kb/149427
Microsoft understøtter skift adgangskoder fra kommandolinjen. Der er også ASP sider og scripts til det samme: eksempel: http://www.quest.com/password-manager/[4][5]


I dit tilfælde skal du prøve kodning af php script til at køre netkommandoerne som nævnt i Microsofts support side. MEN det vigtigste er at sikre, at scriptet kører i adminkonto.


Prøv det ud og del dit resultat!