windows - Er Azure-rollens vært rent faktisk genstartet, når en rolle går i stykker eller genstartes via administrations-API?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemAntag, at min Azure-rolle på en eller anden måde udtømmer systembrede ressourcer. For eksempel gyder det mange processer, og alle disse processer hænger og forbruger al virtuel hukommelse i systemet. Eller det skaber en gazillion af Windows API-begivenhedsobjekter og undlader at frigive dem, og der kan ikke oprettes et sådant objekt. Jeg mener alt andet end at ødelægge filsystemet.


Nu er de ændringer, jeg beskriver, afbrudt, når normal Windows-maskinen genstarter. Processerne afsluttes, den virtuelle hukommelse genbruges, hændelser og andre lignende genstande genanvendes og så videre.


Men der er en bekymring. Hvad hvis værten faktisk ikke genstartes, men går igennem en anden proces, når jeg rammer 'genstart' eller 'stop' og derefter 'start'?


Er værten faktisk genstartet, når jeg genstarter en rolle eller genstarter en instans?

Bedste reference


Når du genstarter forekomsten, genstartes VM'en faktisk. Når du stopper og starter, genstartes VM'en ikke, men processen genstartes.