windows - Simple C ++ GUI Toolkit

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter et flot og enkelt GUI Toolkit, som jeg kan bruge med MSVC ++ 2008. Jeg har brug for noget med enkle eksempler/vejledninger og god dokumentation.


Jeg har allerede forsøgt wxWidgets, og jeg havde en reel hovedpine på at forsøge at kompilere det. Og Qt-øvelserne og eksemplerne synes at være komplicerede for mig.


Jeg har en hel del erfaring i Swing, det har været det eneste GUI værktøjssæt, som jeg har kunnet forstå.


Tak.


REDIGERE:


For tre år siden var jeg meget ung og dum og vidste ikke så meget om widget-værktøjer. Det anbefales at bruge Qt nu. Det har fungeret meget godt for mig.

Bedste reference


Er der en grund til, at MFC, værktøjskassen, der leveres med MSVC ++, ikke er en mulighed for dig? Der er mange eksempler på kode og det er ikke særlig svært at arbejde med.

Andre referencer 1


Måske FLTK? Jeg har ikke brugt det så meget selv og det er ikke særlig populært, men det er et relativt simpelt bibliotek med anstændig dokumentation. Der er også GTKmm, som er ret mere kompliceret, men meget mere udbredt. 1]] [2]

Andre referencer 2


Uh, hvis Qt ser kompliceret ud .. alligevel, prøv fltk. [3]

Andre referencer 3


Hvis du bruger Visual C ++, så brug ikke bare de indbyggede MFC-widgets? Det leveres med en omfattende understøttet visuel form designer integreret i IDE, right? Du trækker og slipper komponenter fra en værktøjskasse og indstiller egenskaber fra en grafisk liste det kan ikke være lettere.