c ++ - Hovedmenu til OpenGL-spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Jeg vil nu oprette en menu til spillet projektet arbejder på .. Men projektet har allerede en WinMain klasse .. Så er der nogen måde jeg kan oprette en ny cpp-fil, og i det nuværende WinMain-opkald gør jeg vinduet i den anden cpp-fil? Og hvis en knap blev presset, vil jeg lukke vinduet og åbne den anden. Så basicaly her jeg vil erstatte WinMain jeg har lige nu og i WinMain kalde et vindue, jeg lavede i en anden fil .. Er det muligt eller er der en anden bedre måde at gøre det på?

Bedste reference

Du skal muligvis oprette et menuprogram, der behandler valgmuligheder / indstillinger, brugerens valg osv., Før brugeren trykker på knappen Start for at hente dit spilprogram. De bliver adskilt som to enheder.
Hvis din nuværende spil GUI ikke har en menu, kan du helt sikkert oprette en sådan som kontekst (popup) menu, menulinje osv., Som kan gemmes inde i spillet cpp-filen via beskedkortbehandling.
hvis disse ikke giver dig en antydning, så kan du omformulere
  Så er der nogen måde jeg kan oprette en ny cpp-fil og i den nuværende   WinMain kalder det vindue, jeg lavede i den anden cpp-fil? Og hvis en knap   blev presset, jeg vil lukke vinduet og åbne den anden.