.net - Hvad er den bedste tilgang til at gøre godkendelse i ASP. Net ansøgning?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har følgende scenario, som jeg vil begynde at udvikle meget snart, men jeg er stadig forvirret på, hvad der er den bedste måde at gennemføre godkendelsen i dette tilfælde på:


Scenario: Jeg er ved at udvikle en intranet webapplikation, brugerne er autentificeret via Active Directory og Windows-godkendelse, men de kan få adgang til den fra en anden maskine (ikke vinduer) og bedt om at indtaste AD-legitimationsoplysningerne, er rollerne til disse brugere gemt i databasen Vi har omkring 2000 brugere, så det er meget svært at tilføje bruger af brugeren til databasen og derefter at kortlægge dem i rollerne. så jeg har brug for dit forslag i dette tilfælde, hvad er den bedste tilgang til Windows-godkendelse eller blandede autentificeringsformer, der autentificerer fra LDAP, og en ide om, hvordan man kortlægger brugerne direkte til databasen?


p.s grupperne er ikke identificeret korrekt i AD'en, hvorfor vi vil klare dem i vores DB.


Tak for din hjælp

Bedste reference


Du går ned på den rigtige vej ved hjælp af Windows-godkendelse - der skal håndtere autentificerende brugere til din AD. Hvad angår databasen, vil jeg anbefale at skrive et lille stykke kode i din ansøgning, som automatisk genererer brugerregistreringen på bagsiden slutte, når en bruger logger ind på systemet for første gang. Jeg gætter på enhver bruger, der autentificerer mod din AD, er tilladt i programmet, hvilket er den eneste måde, denne metode ville fungere på.


Der er mange eksempler på at interagere med AD via csharp, men her er en start:


http://www.ianatkinson.net/computing/adcsharp.htm[1]


Lad mig vide, om du har brug for mere hjælp, held og lykke!