c # - aflyt mus/tastatur begivenheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er på Windows 7 og jeg gør C # programmering.


På arbejdet er jeg træt af at skulle låse min computer hver gang jeg rejser sig, og så når jeg kommer tilbage, tryk på kontrol + alt + slet og skriv så mit hele kodeord. Det virker ikke som meget, men når du skal gør det tusind gange om dagen det bliver ret kedeligt. Jeg kan lide at være en nem måde at deaktivere folk fra at bruge min computer uden at skulle låse den. I grund og botning vil jeg bare lancere en app, der aflyser alle tastatur/mus hændelser og deaktiverer noget der sker, så skærmen synes 'frosset '. Men jeg kan frigøre det, hvis jeg registrerer, for eksempel er højre museknap presset 4x hurtigt. Ingen andre ville vide at gøre det, men jeg ville! På den måde kan jeg holde mit system (sikkert nok) og ikke være irriteret ved at skulle indtaste min pw hele tiden.


Er der nogen der ved, hvordan man gør dette?


Jeg tænker måske der er en winapi, hvor jeg kan fange begivenhederne (musen flytter, klik, tastatur klik) og derefter markere begivenheden som håndteret. Er det rigtigt?


Tak!

Bedste reference


Jeg forstår dig. Jeg havde allerede lignende 'Keyboard Hooks'.


http://dotnet.mvps.org/vb/articles/keyboardhook/[1]


http://www.codeproject.com/KB/cs/globalhook.aspx[2]


Men på grund af sikkerhed anbefaler jeg virkelig en anden måde, som er mere enkel og ikke tidskrævende.
Bare køb en fingeraftrykslæser. I OS du setup: Log ud efter 5 minutter uden handling på computer ... bede om loginoplysninger, når du vågner op fra logoff.


Derefter kan du forlade computeren og efter 5 minutter (eller hvis du logger af manuelt), er skærmen låst med al Windows-sikkerhed.
Så kan du komme tilbage og bare vende fingeren over læseren, og du 'logger ind straks uden at skrive et ord på tastaturet.


http://www.cryptoshop.com/index.php[3]


http://www.dealextreme.com/p/portable-usb-personal-digital-fingerprint-biometric-reader-35828[4]


Fingeraftrykslæser


Hilsen

Andre referencer 1


http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms644990\%28v=vs.85\%29.aspx[5]


Søgeordet du har brug for i dine søgninger er 'hook'.