Er der værktøjer til styring af store binære filer i git på Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er allerede bekendt med svar på det generelle spørgsmål, hvordan man styrer store binære filer i git (eller et stort antal filer). Og jeg har set på git-annex, bup og git-media. Ingen hævder meget god adgang til Windows-brugeren. [1] [2] [3]


Er der sådanne programmer, der kører godt på Windows?

For at tilføje kontekst forsøger jeg at versionen styrer mine systeminstallationsbits: OS-billeder, drivere, tredjepartsinstallatører, installationsprogrammer fra 1. part (vores applikationer). Jeg skal have alt i en sammenhængende bundle (tags). Og kunne få hele pakken til nogen af ​​vores aktive udgivelser.

Bedste reference


Ikke det jeg ved, og som du ved, er store binære filer ikke kompatible med:  • VCS (da der ikke er nogen mening i at differentiere dem eller slå dem sammen)

  • DVCS (hvor en distribueret repo skal klones, hvilket er hurtigt besværligt med en overvægtig repo)Den eneste tilbageværende løsning (OS-agnostic faktisk) forbliver et eksternt artefakt-lager (som f.eks. En Nexus-en) for at gemme disse binære filer. [4]

OP Anthony Mastrean tilføjer, at han skal:  versionskontrol mine systeminstallationsbits: OS-billeder, drivere, tredjepartsinstallatører, installationsprogrammer fra 1. part (vores applikationer).

  Jeg skal have alt i en sammenhængende bundle (tags). Og være i stand til at få hele pakken til nogen af ​​vores aktive udgivelserDet ville være at blande:  • udviklingskrav (versionering, hvilket betyder forgrening og sammenligning af versioner)

  • med implementeringskrav (få alle de rigtige etiketter for at implementere og køre)Alt, hvad der ikke er udviklet (dvs. alt, hvad der er bygget eller allerede eksisterende), skal være uden for en VCS (bortset fra meget små ressourcer, som f.eks. Ikoner, der ikke ændrer sig meget).


Hvad du som regel er en 'udgivelsesfil', som indeholder alle de ekstra oplysninger (checksum, sti til andre referencer, ...) for implementeringsskript for at fungere, hentning af de rigtige artefakter.

Andre referencer 1


Der er ikke en god måde at styre store binære filer på i GIT eller et andet versionsstyringssystem. Konsensus er, at du har brug for digitale asset management-systemer til at gøre dette. Digitale aktiver er ting som billeder, lydklip, videoer osv.


Der er en række Open Source DAM-pakker derude, og denne side indeholder en oversigt over alle de store http://www.opensourcedigitalassetmanagement.org/[6]


Hvis du ikke har brug for support til versionering, bygger mange af mennesker hurtige løsninger ved hjælp af noget som MongoDB til opbevaring.