Kompilere et bash script til en Windows eksekverbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et script, der blev oprindeligt lavet til Linux, men tilpasset til at køre med Cygwin i Windows, og hvis du allerede har eksekverbarheder (sh, cp, mv osv.) Så kan du køre den uden Cygwin. Det eneste problem er, at scriptet også bruger et par hundrede (ja hundredvis) af andre eksekverbare filer. Er der nogen måde, jeg kan kompilere dette script til en regelmæssig eksekverbar og pakke disse andre understøttende filer i som ressourcer?


Skriften er ~ 1600 linjer lang, hvilket sandsynligvis er for lang til komfortabelt at genudføre med hånden i C ++. Jeg søger at kompilere scriptet i noget, som windows kan udføre uden at skulle redigere på stien for at inkludere en flok tredjeparts eksekverbare filer. En måde at indeholde alt dette på.

Bedste reference


Jeg tvivler på, at løsningen du har i tankerne er mulig.


I stedet ændrer jeg scriptet, så det første, det gør, er at finde ud af, hvor alle de hundredvis af eksekverbare er. Så sæt enten $PATH eller påkal hver med sin fulde stinavn.


Eller du kan have et installationsprogram, der installerer eksekverbarhederne i en bestemt eller bruger valgt placering, genopretter derefter scriptet (fra en inputfil), så den ved, hvor eksekverbarhederne er. Skib med the-script.in, så skal installationsprogrammet udføre tekstmæssige substitutioner for at generere the-script fra the-script.in.

Andre referencer 1


Jeg påpeger:


RPM og SHC [5] [6]


som en mulig løsning til dit problem. Måske hjælper disse værktøjer dig med at gøre jobbet.

Andre referencer 2


Brug af SHC til Cygwin er muligt at kompilere bash til exe
Okay. Virkelig gammel, men jeg ledte efter det og besluttede at gøre mit selv og gøre det offentligt.
http://goo.gl/M1NSY[7]

Andre referencer 3


Brug porte af de nødvendige udils og brug nogle applikations virtualisering værktøj til at pakke det hele op. Cameyo er en gratis. Glem Cygwin, den ting er huuuge:) [8]