Oprettelse af en Windows-tjeneste for at starte RSSBUS qbconnector

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har i øjeblikket problemer med at forsøge at integrere QuickBooks med en brugerdefineret applikation. Jeg har afgjort at bruge RSSBUS QuickBooks Data Provider, da det tilsyneladende passer til de fleste af mine behov, men det giver mig stadig meget hovedpine.


Lige nu forsøger jeg at konfigurere qbconnectoren til at køre som en windows-tjeneste på en server. Slutdesignet vil have qbconnector, der kører på flere servere, og jeg har ikke altid været i stand til at oprette forbindelse til disse servere for at sikre, at det er kører. Jeg vil have, at den kører som en tjeneste, så den altid starter, når serveren starter, hvis den nogensinde skal gå ned.


Jeg har fulgt to metoder til at bruge instsrv.exe med srvany.exe: http://blog.super-networking.net/2008/04/install-exe-as-a-service-in-windows-server-2003/, samt forsøger at følge RSSBUS retningslinjer for at opbygge din egen qbconnector: http://www.rssbus.com/kb/help/RQR1-A/pg\_qbconnectorclass.rst.[1][2]


Jeg kan ikke få nogen af ​​disse metoder til at fungere. Jeg foretrækker den srvany tilgang, da den går længere end hvad RSSBUS anbefaler, men det mangler stadig at oprette forbindelse til QuickBooks.


Nogen derude, ved hvordan man får qbconnectoren til at køre som en windows service?

Bedste reference


Selvom jeg ikke er sikker på, hvorfor du ikke kunne bruge en af ​​disse metoder til at køre QBConnector som en tjeneste, kan vi hjælpe dig med en nyere build af QBConnector, der understøtter denne funktion.


Kontakt os på support@rssbus.com for at få den nye build.