c ++ - Dynamiske variabler og

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVille det være en god ide for mig at lære noget, hvad dynamiske variabler rent faktisk betyder, og hvordan de hjælper med at gøre mine windows Vista?


Jeg har hørt det


int* g=new int[50];


Formodes at fordele hukommelsen dynamisk for en række af 50 heltal. Og g hedder også en dynamisk variabel. Hvis ja, hvad er dynamiske variabler i mine vinduer? Jeg synes, det er mere af et koncept end nogle computable objekter at definere. Og jeg er midt i ingenting mellem begge dele.

Bedste reference


Du bør helt sikkert læse en god bog, men jeg giver dig nogle korte svar her alligevel.  Ville det være en god idé for mig at lære noget, hvad dynamiske variabler faktisk betyder?Ja.  Jeg har hørt det


int* g=new int[50];

  
  Formodes at fordele hukommelsen dynamisk for en række af 50 heltal.Det er rigtigt.  Og g hedder også en dynamisk variabel.Der kan være mennesker, der bruger denne terminologi, men jeg har ikke hørt det, og jeg ville ikke vedtage det.


g i sig selv er slet ikke dynamisk. Det er en peger, med automatisk lagringsvarighed ('på stakken' i det sproglige sprog). Det har ingen særlig magiske egenskaber.


Den 'dynamiske objekt' her er rækken af ​​halvtreds heltal. Dette objekt har intet navn, og du kan kun få adgang til det via markøren g (eller gennem en anden peger med samme værdi som g).  Hvis ja, hvad er dynamiske variabler i mine vinduer? Jeg synes, det er mere af et koncept end nogle computable objekter at definere. Og jeg er midt i ingenting mellem begge dele.Og jeg forstår slet ikke denne del af spørgsmålet.