c + + - Hvad overlagrer delt hukommelse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg kigger på nogleones kode kommentarer og i en funktion kortlægning delt hukommelse med en anden proces, der tager en peger og overlejrer den delte hukommelse.


Er det et sammensat ord eller koncept eller er det noget meget specifikt. Jeg kan ikke synes at være fornemmelig for at kigge på koden heller.


Tak skal du have.

Bedste reference


Der er ikke noget specifikt om det, og det er heller ikke et sammensat ord. Det betyder simpelthen, at koden overskriver den delte hukommelse. Wikipedia-indgang. Wiki-indgangen går i detaljer om overlay-programmeringsteknikker, hvilket er en bestemt betydning, men Første sætning beskriver ordets generelle betydning. Jeg har brugt det og hørt det brugt mange gange. [1]

Andre referencer 1


Nå har overlejring en temmelig specifik betydning, se f.eks .: Wikipedia-artikel om overlay. [2]


Men i den sammenhæng, du beskriver, lyder det som om det måske bare er et udtryk, der anvendes af den anden udvikler, for at betyde, at du bruger en hukommelsesplacering, der er konceptuelt den samme hukommelse, som bruges inden for den anden proces.


Hvis dette ikke løser det, kan det være med til at kende lidt mere om de involverede applikationer, f.eks. Hvad skal hukommelsen bruges til mv.