windows - Custom 404 fejlside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at oprette en brugerdefineret 404 fejlside. De instruktioner, jeg fandt at sige, at skabe et .htaccess tomt tekstdokument, når jeg gør det Windows, fortæller mig at lægge et filnavn på det. Kan nogen fortælle hvad jeg skal gøre eller pege på mig til en vejledning til at lave brugerdefinerede 404-fejlsider?

Bedste reference


Det ser ud som om du prøver bare at lave selve siden (ifølge kommentarerne til spørgsmålet). For at oprette siden skal du bare lave en fil med et hvilket som helst navn .html eller hvilket format du vil bruge (.php for php for eksempel ) og skriv det op ved hjælp af dit sprog, du har valgt. Når du har oprettet 404-siden, skal du angive dennes placering, forudsat du uploader dette til et websted af din. Dette skal redigeres i et kontrolpanel som f.eks. CPanel . Hvis ikke, skal du redigere din apache-konfiguration for at angive dennes placering eller oprette og uploade en .htaccess-fil for at angive dennes placering.

Andre referencer 1


Problemet er, at Windows Explorer ikke gør det muligt at oprette fil med navnet .htaccess. I stedet for at oprette filen med Windows Stifinder, skal du åbne en Notesblok og gemme filen med navnet .htaccess. Glem ikke at ændre 'Gem som type' til 'Alle filer ( * . * )', ellers tilføjer det .txt-udvidelse til det.

Andre referencer 2


Hvis du antager, at du bruger Apache og .htaccess, er du ikke aktiveret


# this is in .htaccess in the root directory of the webspace
ErrorDocument 404 /url/to/error/page.html

Andre referencer 3


Jeg har fundet dette link, http://www.thesitewizard.com/archive/custom404.shtml, som jeg håber det vil være nyttigt for dig, [3]


Med venlig hilsen.