windows - PAR Packer Executable Size

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har brugt PAR: Packer (pp) til at skabe binære filer til Windows i et stykke tid. De har altid været forståeligt nok store (ca. 6-8 MB), for nylig opdaterede jeg mine pakker (jeg bruger stawberry perl på windows) og nu producerer det binære filer, der er næsten 20 MB! Jeg forstår, at det inkluderer et helt perl-miljø med alle nødvendige moduler, men det er ved at gå tom for hånden og lidt pinligt at give nogen et enkelt script, der er 19MB! Er der alligevel at reducere den binære størrelse? Enhver ved, hvorfor størrelsen er stigende i de sidste par udgivelser eller PAR Packer?

Bedste reference


Når du installerer nye moduler i dit Perl-miljø (eller endda kun opgraderer nogle), vil pp indeholde mange flere filer over tid, selvom de ikke bruges af dit script. Det er fordi pp er mere sikkert end strenge om, hvad man skal medtage, at det opfanger mange ubrugelige afhængigheder.


Tricket er at bruge to Perl-miljøer. En til udvikling og en anden kun til bygning af binarier. For bygningsmiljøet, start fra en frisk Perl-installation, installer PAR: Packer og only de moduler, der kræves af din ansøgning.


Med mit byggemiljø kan jeg producere en Tk-binær på kun 5 Mb. Med mit udviklingsmiljø (som har en masse junk fra CPAN) på samme maskine, er det samme script 13 Mb.

Andre referencer 1


Hvad er forskellen? IMHO, jeg ville ikke være bekymret for størrelse , kun med ydeevne


PAR skjuler ikke noget fra dig, du vil Hvis du er nysgerrig om at vide, hvilke filer der bliver pakket, hvis de er fjernet fra pod osv., så er alt du skal gøre inde i [[unzip -d foo foo.exe


FWIW, AFAIK, størrelsen er ikke ændret, så du skal bruge mange og mange moduler.  • Typisk ikke-modul-print-print-pl giver ca. 1,6 M
  • Indlæs Moose/Tk og du er på omkring 5,1 M
  • Indlæs Gtk2/Glib/Pango/Cairo/tråde, og du er på omkring 9,7M