windows - Qt Phonon afspiller ikke videoer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en applikation, der viser nogle foruddefinerede meddelelser og videoer ved hjælp af Phonon ressourcer fra biblioteket Qt . Det har altid fungeret meget godt indtil for nylig, da adgang til maskinen, der kører applikationen, skal ske via netværket. Nu, fra mere end 30 videoer, vises kun en korrekt.


Alle videoer afspilles normalt ( K-Lite codec pack er installeret) med Windows Media Player eller Media Player Classic . Men applikationen spiller ikke dem.


Hvad kan jeg gøre for at ordne det?

Bedste reference


Phonon bruger system plugins til at afspille videoer. Hvis du har videoer, der f.eks. Bruger H.264-format, kan standard directshow-plugin ikke afspille det. Der er alternative plugins som vlc plugin og mplayer plugin til rådighed. [1] [2]


Bemærk, at mens de er bosat i KDE-projekt, er de rene Qt-plugins og kun hostet (og udviklet) af KDE; de er en del af at få Phonon til at arbejde i Windows med KDE. Jeg fandt ikke nogen forudbyggede moduler (KDE-distributionen skulle have noget), men det er relativt nemt at kompilere dem selv.